Logo konwertera 4KKonwerter 4K dla komputerów Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft 4K Converter dla komputerów Mac ma na celu pomóc użytkownikom komputerów Mac konwertować filmy 4K na 1080p i 720p w celu odtwarzania na urządzeniach przenośnych. W ostatnich dniach pomogło wielu osobom przekonwertować wideo 4K na ich komputerach Mac i naprawdę wykonało świetną robotę. Przeczytaj następujące recenzje naszych użytkowników Aiseesoft 4K Converter dla komputerów Mac:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Zack 2018-07-28

Polec to!

Używam go głównie do konwersji niektórych popularnych filmów MOV na 4K dla mojego telewizora. Jestem bardzo zadowolony z jakości wydruku.

Park 2018-06-18

Wielki

Ten konwerter wideo 4K ma świetną robotę do konwersji 4K UHD na HD 720p i zwykłego wideo. Przekonwertowane wideo nadal zachowuje dobrą jakość obrazu i zmniejszy dużo miejsca.

Janey 2018-05-01

Łatwe do użycia!

Przeciągnij bezpośrednio kilka filmów do tego konwertera wideo 4K, który może szybko zakończyć proces konwersji.

Przez Johnson 2017-04-08

Potężny

To naprawdę potężne narzędzie do konwersji filmów 4K. wyjściowa jakość wideo jest bardzo dobra.

Ben Kiley 2016-12-08

świetny Mac 4K Converter

Znalezienie konwertera 4K na PC nie jest tak łatwe, jak znalezienie konwertera 4K na Maca. Ten konwerter 4K w zasadzie zawiera wszystkie moje wymagania, jest świetny.

Autorstwa Robert 2016-12-08

Idealny

To doskonałe narzędzie do konwersji 4K. Naprawdę wesprzyj mnie do konwersji wideo do różnych formatów.

Przez Vanessę 2016-02-08

Łatwiejszy w użyciu

Łatwo przekonwertuj moje filmy 4K do 1080p na moim komputerze Mac. A teraz przesłałem wideo na iPada. Jakość wideo jest nadal wysoka na moim iPadzie. Gorąco polecam ten produkt.

Autorstwa Scott M. 2016-02-03

Zdumiewający

Zdecydowanie najlepszy konwerter wideo, jakiego użyłem. A szybkość konwersji jest szybka i niesamowita.

Przez Sally 2016-01-31

Dobry program

Taki dobry program do konwersji filmów 4K. Doskonale nadaje się do konwersji wideo 4K na różne formaty wideo. Jest wart ceny, którą za to zapłaciłem.

John 2016-01-31

To przydatne narzędzie

To mój drugi raz, gdy kupuję to oprogramowanie. Wcześniej kupiłem wersję Windows. Oba działają dobrze i uwielbiam funkcje edycji.

Przez Hunk 2016-01-30

Fantastyczne oprogramowanie

Fantastyczne oprogramowanie! To bardzo mi pomaga. Wideo 4K nagrywane za pomocą kamery 4K jest zbyt duże. Dzięki temu produktowi i teraz mogę z łatwością zapisywać te filmy na komputerze Mac.

Napisz Recenzję