Konwerter 4KKonwerter 4K

Oceny i recenzje

Aiseesoft 4K Converter to pierwsze i najbardziej profesjonalne oprogramowanie do konwersji 4K. Umożliwia konwersję wideo 4K na 1080p, 720p HD i SD lub konwersję filmów 4K z jednego formatu na inny popularny format wideo 4K.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Karen 2021-03-08

Fantastyczny

Fantastyczny. To oprogramowanie bardzo mi pomaga. Mam ulubiony film o niskiej rozdzielczości. Dzięki temu narzędziu mogę teraz cieszyć się wysoką rozdzielczością na moim komputerze.

George 2020-10-21

Przydatne funkcje edycji

W tym konwerterze 4K znajduję ciekawe funkcje edycji. Dostaję trochę filmów 4K z YouTube'a, ale niektóre są na boki. Korzystając z funkcji obracania, uzyskaj teraz prawidłowy plik wideo.

Leah 2020-02-19

Wielki

Wspaniały. Mam kilka plików wideo 4K w FLV, ale QuickTime nie może ich otworzyć. Ściągam twoje narzędzie do konwersji 4K FLV na MOV. Teraz z łatwością oglądam je na moim QuickTime.

Przez Danblune 2019-12-01

Bardzo łatwy w użyciu!

Bardzo łatwy w użyciu! Dzięki prostemu interfejsowi proces konwersji 4k jest bardzo szybki. Na pewno nie zwiększy rozdzielczości wideo. Ale pomaga mi konwertować wideo HD do 4K w celu odtwarzania na moim telewizorze Sony 4K.

Heidi 2019-03-15

Dobra i fajna aplikacja

Niewątpliwie warto wypróbować ten konwerter wideo 4K. To, co zrobiło na mnie duże wrażenie, to przejrzysty i intuicyjny interfejs. Mogę szybko zacząć. Co ważniejsze, szybkość konwersji jest szybka, a jakość wyjściowa niesamowita.

Ewa 2019-02-14

Love it

Podoba mi się ten konwerter wideo. Mogę przekonwertować dowolny film na 4K. Potrafię nawet konwertować wiele plików wideo jednocześnie.

Mia 2018-09-23

Doskonała aplikacja

Kupiłem Aiseesoft 4K Converter około tydzień temu i jestem zaskoczony, jak znakomicie spisał się podczas konwersji wideo. Co więcej, wbudowany edytor naprawdę sprawia, że ​​moje pliki wideo wyglądają piękniej.

Autorstwa James 2017-08-19

Najlepsze narzędzie do ulepszania wideo

To narzędzie robi dla mnie dużą różnicę, ponieważ może naprawdę konwertować moje filmy HD na 4K i nadal zachować jakość. Dajcie wam duże kciuki!

Przez Delia 2017-04-02

Niesamowity program

Niesamowity program do konwersji wideo! Konwertuje moje wideo 4K zarejestrowane kamerą Sony 4K na filmy 4K YouTube. Następnie mogę przesyłać własne filmy 4K na YouTube i udostępniać je innym. Bardzo to lubię.

Przez Androw 2016-12-02

Konwertuj filmy MP4 1080p na AVI 1080p

Mam tuzin filmów 4K, a wiele moich połączeń filmowych to HD. Może potrzebuję profesjonalnego wideo 4K do konwersji moich filmów 4K. Ale w większości przypadków prawdopodobnie potrzebuję go do konwersji filmów 1080p, 720p, aby odtwarzać je na iPadzie. Czy ten konwerter wideo 4K może konwertować filmy MP4 1080P na AVI 1080p?

Przez Rechel 2015-06-17

Najlepszy konwerter 4K, jaki znalazłem.

To jedyne oprogramowanie konwertera 4K, które znalazłem po wielu wyszukiwaniach. Wypróbowałem wiele tak zwanych konwerterów 4K, ale większość z nich może konwertować tylko 4K na 1080p. Chcę tylko przekonwertować format mojego wideo 4K na MP4, ponieważ muszę go przesłać na YouTube jako zasób wideo 4K. Ten konwerter jest dokładnie tym, czego szukałem.

Autorzy Thomas 2015-06-15

Bardzo wygodny konwerter.

Bardzo wygodny konwerter. Jest łatwy w obsłudze, wystarczy załadować-wybrać-przekonwertować, gotowe! Musisz tylko poczekać. Pliki 4k są zwykle duże, potrzebujesz cierpliwości niezależnie od używanego konwertera.

Przez Mary 2015-06-15

Konwersja jest bezstratna!

Niezależnie od tego, na który format 4K zdecydujesz się przekonwertować, jakość jest nadal wysoka jak w oryginale.

Przez Leo 2015-06-14

Konwersja wysokiej jakości.

Użyłem tego konwertera 4K do konwersji wideo 4K do mojego Sony XBR-65X900B, efekt jest wspaniały. Dzięki temu konwerterowi mam teraz więcej zasobów 4K.

Napisz Recenzję