Logo BurnovaBurnova

Oceny i recenzje

Aiseesoft Burnova ma ogromny wpływ na życie ludzi. Pomaga ponad 300,000 XNUMX użytkowników nagrać wideo na DVD / Blu-ray. Sprawdź opinie użytkowników, aby zobaczyć, jaki jest produkt, i zostaw swoje komentarze, aby ulepszyć ten program:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Samuel 2018-06-15

Najlepszy twórca DVD!

Zebrałem wiele starych filmów i zawsze chcę je nagrać na DVD. Ta potężna nagrywarka DVD bardzo ułatwia konwersję wideo na DVD. I obsługuje wiele popularnych formatów wideo.

Sara 2018-05-20

Pomocny

Mam wiele filmów MP4 i chcę je przekonwertować na dyski DVD. Teraz ta Burnova robi mi wielką przysługę, aby wykonać zadanie.

Przez Patton 2018-02-03

Potężny

Potężny produkt do tworzenia płyt DVD! Zawiera także wiele często używanych funkcji edycji. Mogę z łatwością wycinać wideo i nagrywać tylko przydatne części na DVD. Bardzo pomocny!

Przez Andy 2017-08-15

Obsługuje DVD, a także Blu-ray

Zdarza mi się kupić najnowszą wersję Burnova, w której obsługuje ona nie tylko nagrywanie filmów na DVD, ale także folder Blu-ray / ISO / folder. Naprawdę warto spróbować.

Według Walta 2017-03-10

Bardzo świetny producent DVD!

Bardzo podoba mi się ten odtwarzacz DVD. Nagrywam wideo za pomocą iPada i używam tego programu do konwersji wideo na dysk DVD jako prezent dla mojej przyjaciółki. Ona to bardzo kocha. Tak wspaniale

Przez Eddy 2017-02-26

Bardzo interesujące

Och, uwielbiam funkcje edycji w tym narzędziu. Edytuj moje menu z własnym plikiem audio w tle i zdjęciami, edycja tytułu będzie bardzo łatwa. Teraz mogę powiedzieć mojemu przyjacielowi, że mogę zrobić DVD samodzielnie.

Katharine 2017-02-19

Niesamowite narzędzie

Nigdy nie wyobrażam sobie, że to oprogramowanie może bezpośrednio tworzyć filmy na płycie DVD. Dostaję filmy HD i umieszczam je w edytorze, a następnie tworzę na własnym dysku DVD. Naprawdę niesamowite.

Doris 2017-01-18

Dobre narzędzie

Lubię używać różnych programów do nagrywania płyt DVD. Szczerze mówiąc, to oprogramowanie Burnova jest dobrym narzędziem do nagrywania. Obsługuje wiele formatów wideo, a szybkość tworzenia jest bardzo szybka z moim przyspieszeniem AMD.

Przez Violet 2017-01-02

Mudah digunakan

To oprogramowanie ma wiele funkcji, ale jest bardzo łatwe w użyciu. Pobieram go i otrzymuję bezpłatną wersję próbną, aby w prosty sposób utworzyć folder DVD. PS: Uwielbiam funkcje edycji.

Napisz Recenzję