Logo odzyskiwania danychOdzyskiwanie danych

Oceny i recenzje

Aiseesoft Data Recovery zdobywa wiele reputacji od użytkowników na całym świecie. Pomaga użytkownikom odzyskać usunięte lub brakujące dane z komputera, dysku twardego, dysku flash, karty pamięci, aparatu cyfrowego itp.

FREE DOWNLOAD

Windows 11 / 10 / 8 / 7

KUP TERAZ20% ZNIŻKI

30 dni Gwarancja zwrotu pieniędzy

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję

 

Autorstwa Tom 2019-02-12

Polec to!

Bardzo dobry w odzyskiwaniu utraconych danych. Przypadkowo usunąłem niektóre ważne pliki z laptopa, a to potężne narzędzie do odzyskiwania danych pomogło mi z łatwością odzyskać utracone dane. Polecam!

 
Big Kevin 2019-01-31

Działa świetnie!

Działało tak, jak się spodziewałem! Może odzyskać dane zgodnie z konkretnym dyskiem twardym. I ma bardzo dużą szybkość skanowania. Użyłem go do odzyskania kilku ważnych zdjęć i zadziałało świetnie!

 

Przez Fiona 2019-01-31

Odzyskuję wszystkie utracone pliki.

Odzyskiwanie danych z komputera pozwala mi wybrać folder, aby usunąć z niego wszystko. Jestem bardzo zadowolony z prędkości powrotu do zdrowia. Teraz odzyskuję wszystkie utracone pliki.

Przez Gloria 2019-01-25

Odzyskiwanie utraconych plików!

Przypadkowo usunąłem bardzo ważny folder na moim komputerze wcześnie rano. Często używam „SHIFT + DELETE” do usuwania plików. Więc nie mogę ich znaleźć z powrotem w koszu. Dzięki temu odzyskiwaniu danych z łatwością odzyskałem wszystkie usunięte pliki. Odzyskiwanie utraconych plików!

Larry 2019-01-20

Łatwe odzyskiwanie danych

Odzyskuje dane z kart pamięci do telefonów i aparatów fotograficznych. Zdobądź czytnik kart SD i zeskanuj czytnik. Łatwe odzyskiwanie danych.

Autorstwa Maksim 2019-1-12

Dziękuję!

Ten program łatwa rejestracja w systemie ok zwróci moje dane! Podziękować!

Przez Mattias 2018-11-14

Bezpieczny

Z tego programu do pobierania pamięci można zwykle bezpiecznie korzystać na moim komputerze.

Przez Steve 2018-06-12

Świetna robota

Wykonał pracę dla mojej niewielu skanowanych kart dyskowych. I lubię ustawienia, szybkie skanowanie i głębokie skanowanie. Świetna robota.

Przez grangehearts 2018-05-20

Dobry zespół do pracy / analityk

Działa dobrze na moim systemie Windows 10 v.1803, laptopie Asus, 12 GB pamięci RAM, i5. Szybki, prosty w użyciu ... bez bólu głowy, poważny ... dobry zespół do pracy / analityk.

Przez Nissepelle 2017-12-07

Pracuj super szybko

Link do pobrania pojawił się dość szybko, a prędkość skanowania spada. Odzyskiwanie danych działa również bardzo szybko.

Napisz Recenzję