Logo twórcy dvdDVD Creator dla komputerów Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft DVD Creator może konwertować prawie wszystkie formaty wideo (AVI, MPEG, 3GP, MP4, VOB, FLV, M2TS, MTS, TS, SWF, MKV, MPG, MPA, DAT, DV, NSV, MOV, QT, RMVB itp. ) na dysk w formacie DVD. Nagrywane mogą być nie tylko filmy, nawet nagrania zarejestrowane kamerami. Obsługuje wszystkie typy DVD, w tym DVD-R / RW, DVD + R / RW, DVD + R DL, DVD-R DL, DVD-5 i DVD-9 itp.

FREE DOWNLOAD

Mac OS X 10.7 lub nowszy | wymagania

KUP TERAZ20% ZNIŻKI

30 dni Gwarancja zwrotu pieniędzy

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Według Mandy 2018-07-10

Potężne oprogramowanie

Wreszcie znalazłem tego potężnego twórcę Mac DVD. Nie widzę żadnej utraty jakości obrazu ani dźwięku podczas nagrywania DVD. Nawiasem mówiąc, używam go głównie do nagrywania filmów MP4 na dyskach DVD.

Jarrett 2018-06-19

Świetne narzędzie do nagrywania płyt DVD

Świetne narzędzie do nagrywania płyt DVD dla komputerów Mac. Może łatwo konwertować MOV na dysk DVD i folder bez utraty jakości. Polecam!

Przez Callie 2018-04-27

Nagraj moje wideo na DVD

Wszystkie podstawowe funkcje tworzenia DVD są dostępne w tym narzędziu do tworzenia płyt DVD dla komputerów Mac. Nie będą mnie niepokoić inne funkcje i mogę nagrać DVD na Macu za pomocą kilku kliknięć.

Przez Grizzle 2018-01-10

Szybkość konwersji jest w porządku

Nie miałem absolutnie żadnych problemów z pobieraniem i instalowaniem programu DVD Creator na moim MacBooku. Szybkość konwersji jest dla mnie w porządku. Przekształcenie 5 filmów na dysk o pojemności 8 GB zajmuje mi pół godziny. W rzeczywistości szybkość jest bardzo duża w porównaniu z innymi twórcami.

Przez Cornish 2018-01-08

Jakość jest dobra

Korzystam z wersji próbnej i wolno mi konwertować wideo na DVD tylko trzy razy. Na folderze DVD znajduje się znak wodny. Ale jakość jest dobra. Myślę, że powinienem kupić, aby uzyskać kod rejestracyjny, aby pozbyć się znaku wodnego.

Shane 2017-12-08

Wielki

Na początku nie rozpoznałem napędu DVD na komputerze Mac Pro, po kilku minutach próbowałem to zrobić. Wow, doświadczenie z niewielkim niepowodzeniem. Ale jakość i szybkość nagrywania DVD jest bardzo dobra. Zasługuje na mój proces.

Według Walta 2017-03-08

Naprawdę rozwiąż mój problem

Szukałem narzędzia do nagrywania DVD i zaufaj mi, nie jest łatwo znaleźć idealne na Macu. Ten program DVD Creator dla komputerów Mac naprawdę rozwiązuje moje problemy.

Autorstwa Sandry 2016-11-08

Łatwy w użyciu

Podoba mi się, jak łatwe jest to DVD Creator. Tak naprawdę nie wiem zbyt wiele o DVD, więc jeśli oprogramowanie jest zbyt skomplikowane, byłbym bardzo zdezorientowany. Na szczęście ten DVD Creator całkowicie ze mną działa.

David 2014-12-20

Niezwykle pomocny!

Poważnie, DVD Creator na Maca jest najlepszy w swoim rodzaju, z którego korzystałem od dłuższego czasu, nie muszę szukać innego. Wielkie podziękowania dla Aiseesoft.

Jerry 2014-10-15

Znakomity program do nakręcania filmów i DVD ...

To narzędzie to świetny program do tworzenia płyt DVD z wieloma zaawansowanymi funkcjami zaprojektowanymi w celu dostosowania końcowego efektu.

Michael 2014-10-15

Może konwertować wideo na DVD

To obsługuje wideo na DVD, czego nie robi wiele innych nagrywarek DVD. Te zwykle koncentrują się na danych na DVD.

Przez Ricka 2014-09-28

Szablony menu

Bardzo lubię szablony menu.

Przez Jacka 2014-09-15

Dobry dla początkujących

Właśnie dostałem nowy komputer miesiąc temu i brakuje mi tego klejnotu od Aieesoft. To oprogramowanie wydaje się rosnąć wraz z użytkownikiem. Im więcej z nim pracujesz, tym więcej odkrywasz, że możesz zrobić. Uwielbiam być w stanie zepsuć ścieżkę audio, w przeszłości robiłem fajne bębny gag.

Julian 2014-08-30

Ładne oprogramowanie

Robię film o naszej rodzinie i muszę tylko nagrać go na DVD i podzielić się nim z moimi rodzinami.

Janice 2014-01-22

To takie potężne

Dzięki chłopaki! Ten program DVD Creator dla komputerów Mac jest tak potężny. Używam go do nagrywania moich kolekcji wideo z Maca na DVD i dodawania wielu ścieżek audio na DVD. To wspaniale!

Napisz Recenzję