Logo twórcy dvdDVD Creator

Oceny i recenzje

DVD Creator to idealne narzędzie do nagrywania filmów na płytę DVD / folder / plik ISO. Zobacz opinie naszych klientów:

FREE DOWNLOAD

Okna 10 / 8 / 7 | wymagania

KUP TERAZ20% ZNIŻKI

30 dni Gwarancja zwrotu pieniędzy

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Juliet Kotze 2021-03-18

Wypróbowałem „bezpłatną wersję próbną” na ich stronie internetowej i podobało mi się, jak to działa.

Mam Windows 8 i dlatego kupiłem ten produkt, ponieważ Windows Movie Maker nie obsługuje już opcji nagrywania na DVD. Nagrywanie filmów MP4 do folderu DVD działało naprawdę łatwo.

Przez Nagrajr 2020-12-06

Szybka nagrywarka DVD

Nigdy nie spotkałem nagrywarki DVD, która byłaby tak SZYBKA. Umieszczam 10 filmów (około 1 godziny na plik) i tworzę je na czystej płycie DVD. Cały proces trwa 90 minut. Szybkość spalania jest niesamowita.

Klaus 2020-04-19

Jesteśmy z tego bardzo zadowoleni

Musieliśmy w pośpiechu nagrać kilka DVD z filmem domowym i to załatwiło sprawę, ponieważ tworzy jedno lub więcej tego samego DVD w bardzo krótkim czasie. Jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.

Przez Narnhammer 2019-11-22

Oprogramowanie jest łatwe w użyciu

Oprogramowanie jest łatwe w użyciu i chociaż nie powiela efektów grawitacji filmowej, nadal jest dobrym oprogramowaniem do użytku osobistego. Bardzo się z tego cieszę i wierzę, że Ty też.

Lakelady 2019-03-04

Obsługa klienta jest dobra.

Miałem pewne problemy z przyjaznością dla użytkownika, ale obsługa klienta była dobra i byłem zadowolony z nagranych płyt DVD.

Herkshan 2019-01-20

Wspaniałe oprogramowanie

Ogranicza konieczność używania dwóch lub trzech innych programów do zmiany formatów plików. To oprogramowanie robi to wszystko perfekcyjnie.

Przez Adu du 2018-12-16

Dzięki Aiseesoft!

Jest to obecnie najlepsze oprogramowanie do tworzenia DVD. Niezwykle łatwy w użyciu, świetne funkcje edycji, szybka konwersja i świetna jakość. Dzięki Aiseesoft!

Przez Rose 2018-07-03

Funkcja edycji

Wiele funkcji edycji DVD jest dostępnych w tym kreatorze DVD. Teraz mogę łatwo wybierać różne menu DVD i edytować wideo przed ostatecznym nagraniem DVD.

Przez Olive 2018-06-01

Łatwy w użyciu

Dość łatwy w użyciu. Mam kilka filmów WMV i z łatwością użyłem tego programu do nagrywania płyt DVD.

Przez Malloy 2018-05-21

Nagraj moje wideo na DVD

Uchwyciłem wiele cennych chwil na ślubie mojej siostry. Użyłem tego twórcy DVD, aby nagrać te filmy na dyski DVD jako prezenty.

Jason 2018-02-03

Zdziwiony

Muszę przyznać, że DVD Creator to naprawdę moja filiżanka herbaty. Nagrywam wiele filmów dla mojej żony i chcę stworzyć je na płycie DVD jako prezent na 10. rocznicę ślubu. Mogę sobie wyobrazić, jak będzie zaskoczona.

Watt 2017-12-26

Tylko twoje oprogramowanie działa świetnie. Dziękuję Ci.

Zrobiłem film z naszych wakacji i moja kamera wideo zapisała je jako pliki .mp4. Chcę przenieść je na DVD, aby moja rodzina mogła je obejrzeć na naszym odtwarzaczu DVD / telewizorze. Wypróbowałem Movie Maker, Windows DVD Maker i nie mogę ich uruchomić na odtwarzaczu DVD. Tylko twoje oprogramowanie działa świetnie. Dziękuję Ci.

Przez Benina 2017-11-17

W porządku

Wypróbowałem Twego twórcę DVD i Bunovę i stwierdziłem, że Burnova zyskuje więcej efektów edycji wideo. Szczerze mówiąc, twórca DVD jest wystarczający dla kogoś, kto chce przekonwertować wideo na DVD. Ale chcę Bunova, ponieważ ma ona przyjemniejsze efekty edycji.

Przez Lily 2017-04-03

Idealne narzędzia DVD

To doskonałe narzędzia DVD, niezależnie od tego, czy chcesz utworzyć dysk DVD, czy przekonwertować DVD na wideo, to narzędzie może ci pomóc. Najbardziej ekscytującą częścią jest to, że jest bardzo łatwy w użyciu, więc nie martw się, że się zdezorientujesz. Spróbuj!

Przez Tracy 2016-12-03

Łatwy dla początkujących

To jest zwycięzca i dość łatwy dla początkujących. Zainstalowałem na Windows 10 z AVG, wszystko działało dobrze, a zwłaszcza bardzo lubię ten twórca DVD.

Przez Clive 2014-12-21

Bardzo przydatne narzędzie

Jak przydatne, słyszałem o firmie i wiem, że produkują dobre oprogramowanie i potrzebuję dobrej nagrywarki DVD. Więc to jest teraz zainstalowane.

Przez Sam 2014-10-14

Ładne oprogramowanie

Całkiem przyzwoite narzędzie do tworzenia płyt DVD, obsługujące prawie każdy popularny format wideo, w tym filmy nagrane kamerami.

Harry 2014-10-08

Ładny prosty program do tworzenia płyt DVD

Jest to ładny prosty program do tworzenia płyt DVD o bardzo ograniczonych możliwościach. Tworzenie menu jest bardzo proste, edycja wideo jest bardzo prosta, a zarządzanie rozdziałami jest bardzo proste. Jest odpowiedni do szybkiego wrzucenia kilku plików wideo na DVD i stworzenia podstawowego menu nawigacyjnego.

Marshall 2014-09-15

Łatwy w użyciu

Zawsze działa dla mnie - bezproblemowo i łatwy w użyciu - wiele opcji - w stanie poradzić sobie z menu DVD itp. Bardzo polecam!

John 2014-09-02

Działa świetnie!

Działa świetnie dla mnie, zainstalowany bez żadnych problemów i pomógł mi stworzyć kopię DVD z filmu szkoleniowego, który miałem w kilka minut.

Przez Mario 2014-05-30

Dobra robota

Mamy nadzieję, że działa równie dobrze jak Aiseesoft Total Video Converter.

Przez Leo 2014-01-12

Stabilny i szybki

Palenie jest bardzo stabilne i zajmuje bardzo krótko. Najbardziej podoba mi się to, że pokazuje, ile miejsca pozostanie po nagraniu, co oszczędza mi kłopotów, gdy pojemność DVD nie może sobie pozwolić na duży plik.

Napisz Recenzję