Logo FoneLabAndroid Data Recovery

Oceny i recenzje

Aiseesoft FoneLab Android Data Recovery jest uważany za jedno z profesjonalnych programów do odzyskiwania danych na Androida. To niesamowite narzędzie do odzyskiwania utraconych lub usuniętych danych na urządzeniach z Androidem. Utracone wspomnienia dotyczące kontaktów, wiadomości, dzienników połączeń itp. Można odzyskać za jego pomocą. Zobacz, co mówią nasi użytkownicy o tym narzędziu:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Ali 2018-11-07

Dzięki temu darmowemu oprogramowaniu

Przez Mary 2015-02-08 Odzyskałem wszystkie utracone kontakty! Odzyskiwanie danych Androida naprawdę mnie uratowało! Wszystkie moje kontakty zniknęły po tym, jak mój telefon Samsung wpadł do wody. Dzięki temu darmowemu oprogramowaniu. Pomogło mi to odzyskać wszystkie kontakty.

Daniel 2017-12-20

wynik

Przypadkowo usunąłem niektóre zdjęcia z mojego Samsunga Galaxy S6. Teraz mogę użyć twojego darmowego oprogramowania, aby nie tylko wyświetlić podgląd, ale odzyskać te zdjęcia. Wynik!

Przez oLIVER 2017-12-18

Doskonały

Pomogłem odzyskać usunięte lub utracone zdjęcia i wiadomości. Ale powinieneś wiedzieć, że odzyskanie czegokolwiek nie jest w 100%. Myślę, że najlepiej jest przeczytać kilka samouczków z tej witryny, zanim zdecydujesz się ją kupić.

Przez masło Fly 2017-12-15

FoneLab dla Androida

Kupiłem FoneLab na Androida kilka dni temu, aby odzyskać niektóre z moich usuniętych zdjęć. Działa dobrze.

Eric Bailey 2017-12-13

Informacje zwrotne

Ten FoneLab dla Androida pomaga mi odzyskać usunięte pliki Androida, wiadomości tekstowe, zdjęcia, dzienniki połączeń są dostępne. Ale szczerze mówiąc, nie sądzę, aby proces odzyskiwania był najlepszy. Może być lepiej. Mam nadzieję, że możesz to poprawić.

Przez GiGi 2017-12-13

Pomocny

W końcu włączyłem debugowanie USB w moim telefonie Samsung, dzięki za pomoc! Ten program naprawdę jest w stanie odzyskać utracone wiadomości tekstowe.

Przez Mary7787 2017-12-13

Pięciogwiazdkowy

Łatwe pięć gwiazdek. Ten program działa dla mnie dobrze. Pomogło mi to odzyskać usunięte zdjęcia z mojego telefonu Samsung za pomocą prostych kliknięć, chociaż podczas procesu było trochę oczekiwania, ale jestem zadowolony z wyniku.

Autor: Wendy 2017-12-12

Najlepsza aplikacja do odzyskiwania

Najlepsza aplikacja do odzyskiwania.

Jake Barnes 2017-12-12

Polecić

FoneLab na Androida to zaawansowany program do odzyskiwania plików z Androidem, którego można użyć do odzyskiwania utraconych, usuniętych i uszkodzonych danych Androida, w tym wiadomości tekstowych, kontaktów, zdjęć i innych.

Przez Steve 2017-12-12

DOBRA ROBOTA

Fonelab wykonał dobrą robotę. To oprogramowanie do odzyskiwania danych dla Androida jest bardzo profesjonalne, całkowicie spełnia moje wymagania.

Albert John 2017-12-12

Myślę, że to świetny wybór

Fonelab na Androida to dla mnie świetny wybór. Działa doskonale i jest bardzo łatwy w użyciu. Działa również na wielu urządzeniach z Androidem i w pełni odzyskuje wiele różnych plików, niezależnie od przyczyn utraty danych.

Przez Cynthia Moy 2017-12-10

Ciesz się

Mój ekran jest zablokowany i nie chcę go zrootować, aby wyświetlić dane w telefonie. Po przeszukaniu Google znalazłem to oprogramowanie i wypróbowałem je. Odzyskiwanie danych zajmuje mi kilka minut.

Przez Jamie 2017-12-10

Kocham to

To narzędzie do odzyskiwania danych Androida jest tak świetne. Pomogło mi to szybko odzyskać usunięte wiadomości tekstowe. Chciałbym polecić ten program. To powinno być najlepsze!

Sarah 2017-12-10

Doskonały

Błąd rootowania usunął wszystkie pliki z mojego LG Nexus 5X. To narzędzie do odzyskiwania danych Androida pomaga mi odzyskać usunięte kontakty, wiadomości, dzienniki połączeń itp. Pozwala mi wybrać określone pliki do odzyskania. Naprawdę wygodne.

Według Carter 2017-12-07

Ładna aplikacja

Kupiłem tę aplikację głównie w celu odzyskania bardzo ważnego filmu. Zapewnia mi kategorię wideo, aby szybko znaleźć wideo. Następnie jednym kliknięciem utracone wideo zostało odzyskane na mój komputer.

Przez Mrchiro 2017-12-07

Polec to!

Świetna aplikacja do odzyskiwania zdjęć na Androida!

Przez Hanka 2017-12-05

Krótki przegląd

Tak, powinieneś spróbować odzyskiwania danych Androida. Z łatwością odzyskaj utracone dane. Nie ma za co.

Przez Carney 2017-12-05

Świetny produkt!

Wczoraj przez pomyłkę usunąłem kilka zdjęć z Samsunga Note 5. I to narzędzie do odzyskiwania danych Androida łatwo je dla mnie odnalazło. Naprawdę to doceniam!

Przez MG 2017-12-04

Wybitny

Po prostu bezpłatnie pobieram tę aplikację do odzyskiwania danych na Androida i próbuję znaleźć pomoc w znalezieniu utraconych wiadomości. Z łatwością sobie z tym poradzi!

Jonnan 2017-12-04

Nie jest zły

Długo próbowałem i czekałem na skanowanie. Myślałem, że to się nie powiedzie, ale odzyskałem moje wiadomości po kilku minutach.

Przez mistrza J. 2017-12-03

Musisz zrootować

Podsumowując, korzystanie z FoneLab dla Androida nie jest skomplikowane do odzyskiwania dowolnych danych. Ale najpierw zostaniesz poproszony o zrootowanie Androida, co czasem może być trudne.

Przez Lydia Jane 2017-12-03

Odzyskałem moje wiadomości z Galaxy

Byłem w depresji po wypróbowaniu tylu bezużytecznych metod odzyskiwania skasowanych wiadomości. Dzięki za twoje oprogramowanie, które mnie nie rozczarowuje! Pomyślnie odzyskaj wszystkie wiadomości, których szukałem.

Przez LuLu 2017-12-01

Czy może być taniej?

Wypróbowałem darmową wersję i jest to naprawdę świetne narzędzie. Mogę go używać do wykrywania i odzyskiwania niektórych usuniętych kontaktów, wiadomości itp. Tylko prosty problem: czy może być tańszy?

Przez Caroline 2017-11-30

FoneLab na Androida

Nie wierzę, że utracone pliki zostaną odzyskane. Ale FoneLab na Androida naprawdę oszałamia mnie. Odzyskał moje usunięte wiadomości. Myślę, że to jest naprawdę niesamowite.

Autor: Leo White 2017-11-30

Odzyskiwanie Whatsapp

Pobrałem FoneLab na Androida, ponieważ chcę odzyskać wiadomości WhatsApp i niektóre zdjęcia, usuwam je kilka dni temu, ale teraz naprawdę tego żałuję. Na szczęście FoneLab dla Androida działał. Nie wiem, czy obsługuje wszystkie dane Androida, ale WhatsApp jest w porządku. Mam nadzieję, że to może ci pomóc.

Autorstwa Angie Johnston 2017-11-30

odzyskał mój SMS

OK, odzyskałem usunięte SMS-y. Mogę łatwo zidentyfikować te wiadomości tekstowe, ponieważ są czerwone. Wspaniale.

Przez Nikie 2017-11-29

Doskonałe oprogramowanie

Kupiłem to, aby móc odzyskać utracone dane na moim telefonie Samsung Galaxy po sformatowaniu.

Autorstwa Georges 2017-11-28

Wygaszacz życia

Mój chłopak zresetował telefon Samsunga i nie zdawał sobie sprawy, że spowoduje to usunięcie danych. Był naprawdę zdenerwowany. Na szczęście ten program był w stanie rozwiązać jego problemy. Lata zdjęć zapisane.

Piotr 2017-11-28

Dziękuję Ci

Dziękuję bardzo za odzyskanie mojego telefonu, który utracił tak ważne dane.

Przez Bass 2017-11-28

Działa dobrze

Szczerze mówiąc, to odzyskiwanie danych Androida działa dobrze dla mnie. Skanuje moje dane Samsung Galaxy S7 w 3 minuty. Oraz przywrócone wiadomości tekstowe z pełną informacją zawierającą wysyłanie i odbieranie danych, numeru telefonu i kontaktów.

R. Hubbard 2017-11-25

Napraw dobrze

Mój telefon nie działa poprawnie i pozostaje w interfejsie restartu pętli. Nie mogę usunąć tego błędu. Mój przyjaciel przedstawia mi ten program i bardzo wygodnie jest pomóc w rozwiązaniu problemu.

Przez Goodwin 2017-11-25

Zaskoczony

Love love love to oprogramowanie do odzyskiwania. Pomogło mi odzyskać trzy bardzo ważne pliki.

Przez Trucker 2017-11-25

Odzyskaj zdjęcia WhatsApp

Jestem pod wrażeniem tego produktu do odzyskiwania. Znajduję i przywracam wiele utraconych wiadomości Whatsapp i dołączone do nich obrazy.

Przez Gavalas 2017-11-23

Taki potężny

Dostaję to oprogramowanie z pakietu All-in-1. I myślę, że to narzędzie jest najlepsze w tym pakiecie. Pomaga mi odzyskać usunięte dane, naprawić czarny ekran telefonu i wykonać kopię zapasową / przywrócić jednym kliknięciem. Taki potężny.

Przez Maorysów 2017-10-18

Dziękuję bardzo

To oprogramowanie do odzyskiwania danych z Androida jest tak niesamowite.

Przez Kay 2017-10-17

Wymagane rootowanie

Będzie lepiej, jeśli nie będziesz musiał rootować. Prawda jest taka, że ​​wolę nie rootować mojego nowego Samsunga Galaxy Note 8. Ale do odzyskiwania zdjęć. Muszę to zrobić .........

Przez Gigi 2017-10-17

Potężny

Najpierw wypróbowałem darmową wersję. Wyglądało na to, że naprawdę może odzyskać usunięte dane Androida. Sprawdziłem wszystkie kategorie danych jeden po drugim, a następnie je kupiłem.

Autor: Wendy 2017-10-17

Wow!

Kupiłem go, aby odzyskać zdjęcia usunięte przez mojego chłopaka. Teraz używam go głównie do tworzenia kopii zapasowych niektórych danych, których nie mogę bezpośrednio przenieść na komputer.

Chris 2017-10-15

Gorąco polecam program

FoneLab na Androida jest bardzo doskonały! Pozwala mi odzyskać usunięte kontakty.

Przez Zoe 2017-10-14

Pomyślne odzyskanie WhatsApp

To oprogramowanie pobierało wiadomości i zdjęcia WhatsApp z mojego telefonu Samsung Galaxy Note S7. Bardzo pomocna !!!

Jose 2017-10-10

Nie ma porównania

Próbuję wielu tego rodzaju aplikacji do odzyskiwania danych na Androida. Niektóre z nich nawet nie mogą znaleźć utraconych danych, nie mówiąc już o ich odzyskaniu. W końcu wybieram ten. Ponieważ odnajduje moje utracone pliki.

Janice 2017-10-10

Mudah digunakan

Myślę, że najtrudniejsza część to telefon root. To odzyskiwanie danych Androida jest wyposażone w narzędzie do rootowania, aby automatycznie wykonać zadanie rootowania. Polecam!

Przez Kelly 2017-10-08

Świetne narzędzie

To oprogramowanie odzyskało dane WhatsApp. Dzięki.

Autorzy: Ben 2017-10-02

Ładny produkt

Napotkano problem z rootem i fonelab dla zespołu wsparcia Androida bardzo pomógł. To narzędzie jest bardzo pomocne. Znaleziono wszystkie moje dzienniki połączeń. Świetny!

Przez Lily 2017-09-30

Coś, co chcę powiedzieć

Naprawdę lubię FoneLab na Androida. Jest bardzo łatwy w użyciu. Oferowanych jest tak wiele przydatnych funkcji i udało się odzyskać obrazy z mojej galerii. Dużo

Przez Manna 2017-09-27

Najlepsze oprogramowanie Android innej firmy

Tak wspaniale jest! FoneLab na Androida jest bardzo pomocny i pomaga mi odzyskać brakujące wiadomości tekstowe.

Przez Crystal 2017-09-25

Polecam oprogramowanie

Ogromne podziękowania dla FoneLab na Androida, ponieważ z powodzeniem odzyskuje zdjęcia, które przypadkowo usunąłem z mojego telefonu Samsung.

Dave Brown 2017-09-23

przydatny

Kiedyś korzystałem z jakiegoś narzędzia do odzyskiwania systemu Android, ale nikt nie jest bardzo satysfakcjonujący, dopóki nie znalazłem Aiseesoft FoneLab dla Androida. To oprogramowanie jest dla mnie bardzo przydatne. Wszystkie moje usunięte kontakty zostaną odzyskane.

Przez Linda 2017-09-18

Dzięki FoneLab Android Data Recovery

Sformatowałem swój telefon Sony i straciłem wszystkie ważne pliki, w tym wszystkie kontakty i wiadomości od moich rodzin, przyjaciół i współpracowników! To dla mnie masa! Dzięki FoneLab Android Data Recovery, aby pomóc mi wyjść z katastrofy!

Ray 2017-08-10

Wow

Mój telefon został pomyślnie zrootowany i wszystko, co chciałem zrobić, to odzyskać niektóre usunięte dane (zdjęcia / filmy), które zostały przypadkowo usunięte. Przeprowadziłem procedurę skanowania i odzyskiwania dokładnie usuniętych obrazów i filmów.

Przez Ban 2017-08-03

Wspaniały

Kupiłem FoneLab - Broken Data Data Extraction. Korzystałem z programu i na etapie „odzyskiwanie urządzenia” wystąpił błąd. Ale teraz problem został rozwiązany przy pomocy zespołu wsparcia. Dziękuję Ci.

Przez JR 2017-08-01

Najlepsza aplikacja do odzyskiwania zdjęć

Wynik jest lepszy niż się spodziewałem.

Autor: Lewis 2017-08-01

Jest idealny !!

Jest idealny !!! Nie mogło być lepiej! To Android Data Recovery pomaga mi szybko znaleźć i odzyskać wszystkie usunięte pliki z mojego telefonu LG G3.

Autor: Vinny 2017-07-29

Pięć gwiazdek

Bardzo dobrze! Pomogło mi przywrócić utracone zdjęcia na moim Samsung Galaxy S6 edge.

Nick 2017-07-29

Działa świetnie!

Świetne narzędzie do odzyskiwania danych Androida

Richard 2017-07-28

Świetne narzędzie

Straciłem wiele ważnych wiadomości z powodu kilku szybkich dotknięć. Jeden znajomy polecił mi to odzyskiwanie Androida. Wypróbowałem darmową wersję, która pomogła mi szybko zlokalizować usunięte wiadomości tekstowe.

Przez Levin 2017-07-27

Wreszcie odzyskaj moje zdjęcia

Na początku utknąłem w procesie rootowania. Zrootowałem wcześniej swój telefon Sony, więc pomyślałem, że nie muszę go zrootować ponownie. Nie mogę pominąć kroku rootowania, ale muszę go zrootować przez oprogramowanie. Wreszcie wykonuję zadanie i skanuję wszystkie utracone dane. Potem wszystko stało się dość łatwe i znalazłem i przywróciłem zdjęcia na telefonie.

Według Collinsa 2017-07-25

To działa!

Używam tego narzędzia do odzyskiwania danych Androida, aby odzyskać utracone kontakty. Działa tak samo jak reklama. Teraz odzyskuję wszystkie utracone kontakty. Nawiasem mówiąc, używam Samsunga Galaxy Note 5.

Erkan 2017-07-25

Bardzo szybka

Kupiłem ten produkt (spójrz na pocztę poniżej), aby naprawić mój zepsuty Samsung Galaxy S76 SM-G9200, ponieważ utknął na czarnym ekranie. Naprawienie problemu zajmuje mi około 5 minut. Naprawdę szybko.

Przez Ucak 2017-06-18

Świetny program

Kupiłem ten program dzisiaj w nadziei na odzyskanie usuniętych wiadomości z mojego telefonu z Androidem. Po półgodzinnej wersji próbnej teraz odbieram wszystkie usunięte wiadomości tekstowe z powrotem na komputer. Świetny program.

Autor: Ted 2017-05-10

goood

FoneLab Android Data Recovery to dla mnie świetny wybór, ponieważ jego wysoki współczynnik odzyskiwania i przyjazny dla użytkownika interfejs ułatwiają obsługę! Pomaga mi uratować wiele zdjęć i filmów z telefonu z Androidem po przypadkowym uaktualnieniu systemu Android.

Przez Rimon 2017-05-01

Łatwy program

Pobieram to oprogramowanie na komputer z systemem Windows 10, pojawia się błąd instalacji, ale po ponownej próbie działa dobrze. Wszystkie dane, takie jak kontakty, historia połączeń i dokumenty są łatwo pobierane na mój komputer.

Przez Shimshi 2017-04-10

lubię to

Podoba mi się to narzędzie do odzyskiwania danych Androida. Funkcja naprawy jest bardzo wydajna, aby wyodrębnić dane z mojego telefonu SAMSUNG.

Przez Martijn 2017-04-01

Świetnie, dane są nadal bezpieczne

Zapomniałem hasła do blokady ekranu telefonu. Próbowałem też dużo oprogramowania, ale wszystkie nie działają. Twoje oprogramowanie wykonuje dobrą robotę, pomagając mi uzyskać dostęp do wszystkich zawartych w nim danych. Świetnie, dane są nadal bezpieczne.

Przez Bommel 2017-03-12

Nie martw się utratą danych

FoneLab na Androida jest dobry z trzema funkcjami. Odzyskiwanie danych Androida jest moim ulubionym. Ratuje moje usunięte zdjęcia. Korzystam także z funkcji tworzenia kopii zapasowej, aby zapisać dane telefonu. Nie chcę ponownie tracić danych!

Jenny Ryan 2017-02-01

profesjonalny program

To profesjonalne oprogramowanie do odzyskiwania danych z Androida pomaga mi łatwo i skutecznie odzyskać utracone kontakty i wiadomości z mojego telefonu Huawei! Jest to naprawdę łatwe w użyciu i inteligentne oprogramowanie do odzyskiwania plików dla Androida dla zwykłych użytkowników!

Przez Lynn 2017-01-14

mi się podoba

To naprawdę działa z moją Samsung Galaxy Note, odnalazłem swoje kontakty i dzienniki połączeń! Wielkie dzięki!

Przez Zoe 2016-12-17

Odzyskaj utracone dane

Ten program jest zdecydowanie doskonałym oprogramowaniem do odzyskiwania utraconych danych z różnych telefonów z systemem Android, sprawia, że ​​skomplikowane zadanie odzyskiwania utraconych plików jest proste i możliwe do wykonania przez każdego.

Przez Sheldon 2016-11-20

To świetne narzędzie!

To świetne narzędzie! Udało mi się odzyskać utracone wiadomości tekstowe z telefonu HTC. Chciałbym tylko, żeby odzyskały historię połączeń, abym mógł również uzyskać te niezapisane numery.

Joseph 2016-11-16

Wspaniały

Program robi to, co mówi, że odzyskałem to, czego szukałem. Ponieważ debugowanie USB nie było włączone, użyłem tego w trybie pobierania i działa. Pamiętaj, aby włączyć osoby debugujące USB, mam nadzieję, że może to być pomocne dla innych!

Przez Paula 2016-09-23

Znajduje moje wiadomości tekstowe

Wypróbowałem FoneLab Android Data Recovery, odnajduje moje wiadomości tekstowe. Dzięki.

Przez Holley 2016-09-16

Świetnie

Miły! Moja młodsza siostra używa telefonu Google i chce odzyskać swoje kontakty. Wspierało odzyskiwanie kontaktów z telefonu Google, to świetnie.

Jessica 2016-07-30

Świetnie jak jest

Pobieram wersję próbną tego programu Fonelab Android Data Recovery, aby uratować moje kontakty z Samsung Galaxy S6, byłem w stanie wyświetlić podgląd brakujących kontaktów. Więc kupuję to, żeby je odzyskać. Jest to bardzo przydatne, ale trochę ekspansywne.

Daniel 2016-07-12

sukces

Było mi smutno, gdy straciłem ulubione zdjęcia. Dziękuję bardzo za pomoc w odzyskaniu brakujących zdjęć z mojego telefonu LG G5.

Przez Modishe 2016-07-04

Działało dobrze

Świetnie! Użyłem go do pomyślnego odzyskania wiadomości SMS. Szybkość odzyskiwania jest dobra!

Przez Lidię 2016-06-30

Poleć produkt

Chciałbym wyrazić podziękowania dla FoneLab na Androida. Udało się odzyskać obrazy galerii z mojego telefonu HTC.

Przez Kesha 2016-06-20

chcę powiedzieć

Nie bardzo łatwe, ale w końcu odzyskało moje wiadomości. Napotkałem problem root, a obsługa klienta pomogła mi go rozwiązać. Dzięki.

Przez Cornell 2016-06-18

chcę powiedzieć

Nie bardzo łatwe, ale w końcu odzyskało moje wiadomości. Napotkałem problem root, a obsługa klienta pomogła mi go rozwiązać. Dzięki.

Przez Kesha 2016-06-15

Świetne narzędzie

Korzystałem z wersji próbnej narzędzia FoneLab Android Data Recovery. Narzędzie działało bardzo dobrze. Usunięte zdjęcia zostały odzyskane.

Hanny 2016-06-03

Użyteczne narzędzie

Pomyślnie odzyskaj moje utracone zdjęcia. Dziękuję Ci.

Chris 2016-05-22

Dziękuję bardzo

To oprogramowanie do odzyskiwania danych z systemu Android jest wielofunkcyjne. Może zrobić więcej niż odzyskiwanie plików z Androida.

Przez Unity Dey 2016-05-14

Bardzo dobry

Bardzo dobrze, nigdy nie wiedziałem, że istnieją. Gratulacje.

Helen Wong 2016-04-16

Gorąco polecam program

To oprogramowanie do odzyskiwania danych z systemu Android jest wielofunkcyjne. Może zrobić więcej niż odzyskiwanie plików z Androida.

Josh 2016-04-14

Dobry

Co za Jezus. To najlepsza aplikacja, z której korzystałem. Mój Samsung Galaxy S5 utknął w trybie odzyskiwania i jestem pusty, aby przeciągnąć go do normy. Po prostu wykonuję kroki programu, aby naprawić go do normy.

Przez Sigler 2016-03-14

Love it

Podczas korzystania z tego narzędzia mam problem z rootowaniem mojego telefonu HTC. Po pomocy twojego wsparcia z powodzeniem zrootowałem swój telefon i mogę skanować usunięte dane na moim telefonie.

Przez melon_kw 2016-02-24

Lubię to

Uwielbiam twoje nowe funkcje do tworzenia kopii zapasowych i przywracania. Często wykonuję kopię zapasową telefonu z Androidem i przywracam kopie zapasowe na mój telefon, ponieważ jestem zapomnianym człowiekiem. Łał. Lubię to.

Przez Evensopoet 2016-02-15

To bardzo mi pomaga

Myślę, że ten program może mi pomóc bardziej niż w wersji iPhone. Mogę normalnie obsługiwać telefon. Muszę tylko zrobić kopie zapasowe zawierające obrazy, kontakty telefonu. I pomogło mi to zrobić.

przez Alex 2016-02-01

Co za przydatny program

Łączę się z komputerem Samsung S4 ze zepsutym ekranem do komputera, uruchamiam oprogramowanie, aby użyć wyodrębnionego systemu Android do wyodrębniania danych w celu wyodrębnienia danych z uszkodzonego telefonu. To zadziałało. Co za przydatny program.

Przez Evensopoet 2016-01-31

Pomocny

Myślę, że ten program może mi pomóc bardziej niż w wersji iPhone. Mogę normalnie obsługiwać telefon. Muszę tylko zrobić kopie zapasowe zawierające obrazy, kontakty telefonu. I pomogło mi to zrobić.

Mike Shinn 2016-01-20

Podziękowania

Kupiłem twoje oprogramowanie do odzyskiwania skasowanych wiadomości tekstowych. Odzyskiwanie usuniętych wiadomości z telefonu z Androidem na komputer zajmuje mi około 5 minut. Dzięki.

Przez IntlWoman 2016-01-04

Wielki

Kupiliśmy oprogramowanie do odzyskiwania systemu Android, jednak narzędzie nie mogło odzyskać usuniętych plików, ponieważ nie było w stanie „zrootować” telefonu. Po kilku próbach mój telefon jest zrootowany i może teraz odzyskać usunięte pliki. Świetny.

Autor: Paul Wolff 2015-12-27

Wielkie dzięki

Kod PIN mojego telefonu jest zablokowany i nie można na nim znaleźć moich zdjęć. Twoje oprogramowanie zapisuje moje zdjęcia z zablokowanego telefonu na moim komputerze. Dzięki.

Napisz Recenzję