Oceny i recenzje

Aiseesoft HEIC Converter to bardzo przydatna aplikacja komputerowa do konwersji zdjęć z formatu HEIC do JPG / JPEG lub PNG. Za pomocą tego programu możesz łatwo konwertować HEIC bez żadnych problemów i dostosowywać jakość obrazu w zależności od potrzeb.

FREE DOWNLOAD FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Joseph 2017-12-04

Tak świetnie

Wiem, że istnieje kilka darmowych konwerterów HEIC online, ale nie mogę się upewnić, czy zachowają moje zdjęcia. Aiseesoft HEIC Converter bardzo szybko konwertuje obrazy HEIC do JPG. Konwertowane pliki są dla mnie świetne.

Richard 2017-12-02

Idealny

Naprawdę potrzebuję dobrego oprogramowania do konwersji .heic zdjęć do .jpg. Aiseesoft HEIC konwerter działa bardzo dobrze i pozwala mi na konwersję 10 zdjęć w formacie .heic za darmo. Gorąco polecam.

Przez Amy 2017-12-01

polecam to

Ten konwerter HEIC działa idealnie, gdy używam go do konwersji zdjęć HEIC do formatu JPEG. Przekonwertowane pliki są bardzo satysfakcjonujące.

Ada 2017-12-01

Fantastyczny

Jestem fotografem 15 lat. Ten produkt dobrze konwertuje zdjęcia HEIC do JPG bez kompresji obrazu. Konwersja jest bardzo szybka.

Emma 2017-11-27

Aiseesoft HEIC Converter, świetnie!

To doskonałe oprogramowanie przekonwertowało heic zdjęcia na JPEG. Konwersja była naprawdę świetna i szybka. Dzięki.

Piotr 2017-11-26

Bardzo dobre oprogramowanie

Bardzo dobre oprogramowanie do konwersji wszystkich moich zdjęć HEIC, dzięki czemu mogę teraz oglądać je na komputerze!

Przez Linda 2017-11-24

Konwersja jest niezwykle szybka

To takie niesamowite! Przesyłam wiele zdjęć HEIC do produktu, wystarczy kliknąć przycisk Konwertuj i szybko wszystkie moje obrazy .heic są konwertowane na obrazy JPEG.

Cooper 2017-11-24

Pracował bardzo dobrze

Przesłałem 14 MB zdjęć z mojego iPhone'a na iOS 13 i ten konwerter HEIC przekonwertował je bez problemu.

Przez Matt 2017-11-24

Ładny produkt

Ten konwerter plików HEIC działa dobrze, konwertując obrazy z HEIC do JPEG. Ale nie mogę wyświetlić podglądu tych zdjęć przed ukochaniem.

Autorzy: Ben 2017-11-23

Jak ten konwerter heic

Aiseesoft HEIC Converter pomógł mi przekonwertować wiele zdjęć HEIC do formatu PNG. Polecam

Napisz Recenzję