Oceny i recenzje

Zanim sprzedasz swojego iPhone'a, potrzebujesz FoneEraser, aby wyczyścić całą zawartość i ustawienia. Jedno kliknięcie, aby zwolnić miejsce lub wyczyścić całą zawartość w celu ochrony danych iOS. Trzy poziomy usuwania są opcjonalne dla twoich osobistych potrzeb. Zobacz, co mówią o tym użytkownicy:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
By Kaira 2021-03-15

Best iPhone eraser program I’ve ever used

Nie mogę uwierzyć, że to narzędzie świetnie działało. Mam iPhone'a 8 i chcę je odsprzedać. Teraz nie martwię się o kwestie prywatności. Całkowicie wymazał całą zawartość i ustawienia na moim iPhonie. Dzięki za to oprogramowanie.

By Ashley 2020-04-09

Really worked!!!

Po prostu przypadkowo używam FoneEraser do czyszczenia niepotrzebnych plików na moim iPhonie. Co zaskakujące, to narzędzie zrobiło tak wielką przysługę, aby zwolnić więcej miejsca i zwiększyć wydajność mojego iPhone'a.

Przez Lee 2019-10-18

Really useful on my iPhone X

Zrobiłem dużo zdjęć moim iPhonem X i naprawdę muszę je wyczyścić, a to narzędzie bardzo mi pomogło. Może nie tylko zmniejszyć rozmiar dużego zdjęcia, ale także przesyłać moje zdjęcia do komputera za jednym razem. Niesamowity!

Antonio 2018-12-21

Great! Love it

Mam starego iPhone'a 8 i chcę go oddać. Mój przyjaciel przypadkowo polecił mi to narzędzie do czyszczenia iPhone'a i stwierdziłem, że to narzędzie jest fantastyczne. Wszystkie dane na moim iPhonie są dokładnie usuwane, naprawdę dzięki.

Przez Kerwin 2018-07-27

Polecam to łatwe narzędzie do wymazywania iPhone'a

Polecam to łatwe narzędzie Gumka iPhone'a każdemu, kto chce trwale usunąć dane z urządzeń iPhone. Bez wad. Niezwykle przyjazny interfejs użytkownika. Po prostu podłącz i wybierz, co chcesz usunąć.

Przez Logana 2018-04-17

Wspaniały

Wspaniale. Planowałem nagrodzić mojego iPhone'a młodszą siostrą i chcę usunąć całą zawartość z iPhone'a. Pobrałem to oprogramowanie i działało idealnie.

Burton 2018-01-12

Dziękuję Ci

Ostatnio korzystałem z oprogramowania FoneEraser. Naprawdę pomaga mi kompresować zdjęcia i filmy z iPhone'a, a następnie tworzyć kopie zapasowe na komputerze, aby zapisać tempo mojego urządzenia bez utraty jakości. Doskonały. Dziękuję Ci.

Amanda 2017-03-15

Potężne narzędzie do usuwania iPhone'a

To naprawdę potężne narzędzie do usuwania iPhone'a, które może całkowicie usunąć wszystkie dane iPhone'a na raz. Dostępne są trzy tryby kasowania, aby zagwarantować efekty kasowania. Naprawdę lubię to.

Henna 2016-04-19

Niesamowite narzędzie do usuwania danych, bardzo podobne!

Dokładnie usuń wszystkie moje dane! Interfejs jest prosty. Wybrałem poziom wysoki i moje dane zostały całkowicie wyczyszczone. Osobiście korzystałem z niego przez pewien czas, ale nie znalazłem jeszcze podobnej aplikacji tak wspaniałej jak ta.

Jane 2016-03-18

Doskonała aplikacja!

Szybki, łatwy w użyciu! Użyłem go, aby wyraźnie usunąć wszystkie moje zdjęcia, filmy, muzykę itp. Z iPhone'a. Potem mój iPhone jest nowy i ma więcej miejsca i działa szybko. Bardzo dobrze, wykonuje bardzo dobrą robotę! Wysoce polecany!

Autor: Jayce 2015-10-28

Świetne narzędzie!

Chcę usunąć wszystkie dane ze sprzedaży mojego iPhone'a 6 w serwisie eBay. Wypróbowałem Aiseesoft FoneEraser na wysokim poziomie. Następnie używam innych narzędzi do odzyskiwania, aby je odzyskać i nic nie dostać z mojego iPhone'a. Tak świetnie, FoneEraser ma dla mnie wielką przysługę.

Daniel 2015-10-27

Bardzo to doceniam, mogę zwolnić miejsce na iPhonie

Aiseesoft FoneEraser wykonuje dobrą robotę, aby dokładnie usunąć moje dane w celu zwolnienia iPhone'a. Po wybraniu niskiego poziomu do usunięcia plików mój iPhone pokazuje więcej miejsca. Teraz mój iPhone może szybko pracować z dużą przestrzenią. Naprawdę doceniam to oprogramowanie.

Przez Mila 2015-10-26

Teraz mogę chronić swoją prywatność

Codziennie usuwam iPhone'a za pomocą FoneEraser. Nawet moja mama sprawdza mój iPhone, nie może nic z niego znaleźć. Teraz mogę chronić swoją prywatność. Wow, brawo !!

Gavin 2015-10-26

Najlepsze narzędzie do wymazywania, jakiego użyłem !!

Moi klienci wysyłają 3 iPhony i 3 iPady do mojego warsztatu w celu usunięcia wszystkich danych. Próbowałem wielu narzędzi do wymazywania, ale tylko FoneEraser działa najlepiej. Mogę jednocześnie podłączyć 6 urządzeń do komputera. Bardzo szybko!!

Przez Owen 2015-10-24

Fantastycznie jest całkowicie usunąć moje zdjęcia z iPada

Pobieram FoneEraser, aby wyczyścić wszystkie moje prywatne zdjęcia z moim byłym chłopakiem z jego iPada. Chociaż wypróbował narzędzia do odzyskiwania, nie znalazł żadnego usuwanego śladu. Teraz wciąż ciekawi go, dokąd trafiają te zdjęcia.

Napisz Recenzję