Oceny i recenzje

Aiseesoft iPhone Unlocker to profesjonalne, ale łatwe w użyciu oprogramowanie odblokowujące iOS, które może usunąć konto Apple ID, odblokować ekran iPhone'a zablokowanego i łatwo usunąć hasło ograniczenia czasowego ekranu na iPhone 11 Pro, 11, XS, XR, X, 8, 7, 6S, 6, 5S, 5, iPad Air / Pro, iPod i więcej bez utraty danych.

FREE DOWNLOAD
FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Savannah 2020-01-21

Lepsze niż Dr.Fone.

W porównaniu z Dr.Fone wolę to oprogramowanie, ponieważ może ono pomóc w usunięciu mojego kodu ograniczenia z iPhone'a 7 Plus.

Przez Audrey 2020-01-16

Odblokuj iPhone zablokowany na ekranie

To oprogramowanie odblokowujące iPhone'a bardzo mi pomaga. Mój iPhone 11 jest zablokowany po wielu próbach mojej dziewczyny. Dzięki Aiseesoft Studio i nie muszę chcieć jego odblokowania przez 35 lat.

Nathan 2020-01-11

Usuń Apple ID.

Dostaję stary iPhone od moich przyjaciół, ale zapomniał mi podać hasło Apple ID. Denerwuje mnie wyskakujące podpisywanie hasłem Apple ID. Po wypróbowaniu wycieraczki Apple ID mogę teraz zmienić i używać mojego nowego Apple ID.

Leah 2020-01-05

Włącz mój wyłączony iPhone.

Mój iPhone jest wyłączony dla mojego zapomnianego umysłu. Próbowałem wielu programów, ale działa tylko twoje oprogramowanie, iPhone Unlocker. Pozwala mi przywrócić iPhone'a bez hasła i skonfigurować iPhone'a jako nowy.

Joshua 2019-12-31

Przetrzyj iPhone'a bez hasła.

Chcę zresetować fabrycznie mojego używanego iPhone'a z serwisu eBay, ale nie otrzymuję hasła Apple ID. Po wypróbowaniu oprogramowania może mi pomóc przywrócić iPhone'a do ustawień fabrycznych za pomocą hasła. Dziękuję Ci.

Christopher 2019-12-23

Najlepszy program do krakowania kodów ograniczeń iOS.

Mój tata ustawił hasło czasowe na ekranie swojego iPhone'a, a wyskakujące okienko powiadomiło mnie, że osiągnąłem limit czasu. I Google i znalazłem to oprogramowanie. To świetna robota, aby pomóc mi znaleźć hasło czasu na ekranie. Co więcej, mój tata nie ma o tym pojęcia.

Przez Zoe 2019-12-15

Użyj nowego Apple ID.

Chcę używać mojego Apple ID do kupowania książek z iTunes Store, ale całkowicie zapomniałem hasła Apple ID. Nie mogę zalogować się do nowego Apple ID. Ale Aiseesoft iPhone Unlocker może pomóc mi usunąć stare hasło Apple ID i zmienić nowe konto.

Przez Lillian 2019-12-04

Odblokuj ekran iPada mini4.

Mam stary iPad mini4, ale ekran jest zablokowany i zapomniałem hasła. Próbowałem 10 razy i nadal nie mogę go odblokować. Jest zablokowany i poproś mnie o jego odblokowanie przez iTunes. Nie wiem jak to naprawić. Po wypróbowaniu oprogramowania, bezpośrednio usuwa hasło. Teraz mogę zmienić nowy kod dostępu, aby móc ponownie używać iPada.

Przez Ellie 2019-11-28

Utwórz nowy Apple ID.

Zawsze byłem przerywany przez podpisywanie Apple ID, kiedy korzystałem z iPhone'a, aby kupować utwory z iTunes Store. Ale zapomniałem hasła Apple ID, ponieważ zostało podane przez mojego tatę. Twoje oprogramowanie mnie ratuje. Może usunąć stary identyfikator Apple ID i pozwolić mi utworzyć nowy identyfikator Apple ID.

Julian 2019-11-13

Tak doskonała praca robi iPhone Unlocker.

Pobieram oprogramowanie i rejestruję je w celu usunięcia mojego Apple ID Apple. Jednak zawsze zawodzi. Po skontaktowaniu się z pomocą techniczną i zrobieniu tego, co powiedzieli, mogę łatwo usunąć identyfikator Apple ID z mojego iPhone'a 8.

Napisz Recenzję