Logo FoneLabOdzyskiwanie danych z iPhone'a Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft FoneLab dla komputerów Mac to fantastyczne oprogramowanie, które pozwala odzyskać utracone lub usunięte dane na urządzeniach z systemem iOS (iPhone, iPad i iPod). Odzyskiwalne wiadomości tekstowe, zdjęcia, kontakty, muzyka itp. Zostaną zapisane na komputerze Mac jako oryginalne. Zobacz od naszych użytkowników:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję

 

Teresa 2017-04-01

Ciągle aktualizuje

Kupiłem to narzędzie do odzyskiwania danych Mac iPhone w lutym i zostało kilkakrotnie zaktualizowane. Myślę, że załoga, która utrzymuje to narzędzie odzyskiwania, jest raczej odpowiedzialna, mam nadzieję, że to narzędzie będzie coraz lepsze.

 
Przez Kathy 2016-11-18

Idealne narzędzie do odzyskiwania iPhone'a.

Ostatnio kupiłem iPhone'a 7 i chcę odzyskać usunięte wiadomości tekstowe, wypróbowałem kilka narzędzi do odzyskiwania iPhone'a i niestety żadne z nich nie obsługuje iPhone'a 7 do tej pory. Potem poznałem ten FoneLab dla komputerów Mac. To naprawdę mi pomogło.

Przez Carroll 2016-04-18

Może na razie najlepsze chioce.

Łatwe i działa !!! Całkowicie odzyskuje utracone cenne wiadomości tekstowe z powrotem na moim komputerze Mac.

Przez Barnum 2016-03-23

Dobry produkt!

Używam produktów Aiseesoft od dłuższego czasu - z każdym rokiem stają się one coraz lepsze. Oferują coraz więcej funkcji nowych produktów. Co ważniejsze, ich oprogramowanie rzeczywiście odzyskuje dla mnie wiele danych.

Przez Logana 2014-12-23

Działa dobrze

Próbowałem przywrócić kopię zapasową iTunes po aktualizacji iOS 8 na moim iPhonie 6 Plus, ale za każdym razem, gdy wybieram Przywróć kopię zapasową, iPhone 6 Plus zawsze restartuje się automatycznie. Naprawdę zdenerwowany tym! Na szczęście znalazłem Mac FoneLab i rozpoznałem mój plik kopii zapasowej iTunes i łatwo wyeksportowałem potrzebne dane.

Autorzy Thomas 2014-10-22

Wykonuje świetną robotę

Używam teraz iPhone'a 5S i mam wszystkie kontakty ze starego iPhone'a 4S. Jednak teraz chcę odzyskać niektóre kontakty, które usunąłem z mojego iPhone'a 4S, z powrotem na moim nowym iPhonie 5S. Oddałem mojego iPhone'a 4s mojemu młodszemu bratu i mam nadzieję, że odzyskam kontakty po dodaniu przez niego wielu nowych kontaktów. Można go łatwo zarejestrować i płynnie działać na moim MacBooku Pro. Mam najnowszą wersję iTunes zainstalowaną na moim MacBooku i po podłączeniu mojego iPhone'a 4S do mojego MacBooka. Oprogramowanie rozpoznaje to automatycznie. Proces odzyskiwania jest szybki i łatwy w obsłudze. Zapewnia wiele danych do odzyskania, ale chcę odzyskać tylko moje kontakty. Wykonuje świetną robotę, mogę odzyskać wszystkie usunięte kontakty.

Chris 2014-10-20

To zadziała dla ciebie

Po prostu pobierz i zmęczysz go z moim komputerem Mac. Zainstaluj i aktywuj pomyślnie. Po uruchomieniu automatycznie wyświetli pliki kopii zapasowej iTunes. Użytkownik mógł wybrać pliki kopii zapasowych do odzyskania, a także możesz wybrać plik, który chcesz odzyskać. Na moim Macu widzę pliki kopii zapasowych z mojego iPhone'a 5, iPada 2 i mojego iPhone'a 3GS. Ponieważ nie muszę teraz odzyskiwać żadnych plików, w rzeczywistości ich nie odzyskuję. Jeśli chcesz odzyskać utracone pliki z kopii zapasowej iTunes, możesz spróbować i myślę, że to zadziała.

Autorstwa Eby 2014-10-18

Ładne oprogramowanie i bardzo łatwy w użyciu.

Spróbuj znaleźć dwa moje zdjęcia, które zgubiłem lub usunąłem z iPhone'a 4. Pomyślnie zainstaluj i aktywuj na moim komputerze Mac. Mogę łatwo znaleźć pliki kopii zapasowej mojego iPhone'a 4 i znaleźć zdjęcia, które chcę. Widzę także pliki kopii zapasowej mojego iTouch.

Dylan 2014-10-15

100% przydatne dla tych, którzy mają urządzenia iOS

bez plików kopii zapasowej iTunes oznacza, że ​​nie musisz mieć plików kopii zapasowej iTunes, a nie, że musisz mieć iTunes.

Darth 2014-09-3

Ładne oprogramowanie

Myślę, że powiedzieli, że nie potrzebują iTunes, co oznacza, że ​​mogą analizować wspomniane urządzenia bez pomocy iTunes. Ale myślę, że program potrzebuje iTunes do uruchomienia i pracy dla innych funkcji, takich jak identyfikacja urządzenia.

Przez Kris 2014-1-15

Świetne oprogramowanie

Mac FoneLab bardzo mi pomógł, odzyskując utracone kontakty z mojego iPhone'a 5. Cały proces skanowania jest dość szybki. Oprócz kontaktów pomógł mi również znaleźć inne utracone dane, takie jak notatki, przypomnienia itp. Dziękujemy za stworzenie tak wspaniałego oprogramowania.

Napisz Recenzję