Logo Mac PDF Converter UltimateMac PDF Converter Ultimate

Oceny i recenzje

Mac PDF Converter Ultimate to wysoce wydajne i bardzo przydatne oprogramowanie do konwersji plików PDF dla użytkowników komputerów Mac, które z łatwością konwertuje pliki PDF na dokumenty (tekst, Word, Excel, EPUB i HTML) i / lub obrazy (TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, Pliki TGA, PPM i JPEG2000) o dużej szybkości i dokładności.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Dalton 2018-07-30

Zachowanie oryginalnego formatu.

To najlepszy konwerter plików PDF dla mnie. Próbowałem wielu online konwerter PDF na Word, ale tylko to narzędzie konwertuje PDF na Word z zachowaniem oryginalnego formatu.

Przez Udolf 2018-07-23

Konwertuj wybraną stronę

Wow, mogę wybrać konkretną stronę do konwersji. Teraz nie muszę wyprowadzać wszystkich stron Excela z pliku PDF do edycji.

Przez Mildner 2018-07-13

Mudah digunakan

Pozwala mi przyciąć jeden plik PDF do kilku plików w obrazie. Bardzo łatwo zapisać wszystkie moje dane w formacie JPEG.

Przez Violet 2018-07-10

Wielki

Świetny. Używam tego oprogramowania do konwersji pliku PDF na Word. Teraz mogę bez problemu edytować plik Word na moim komputerze.

Przez Huff 2018-03-01

Bardzo łatwe zarządzanie plikami PDF

Podoba mi się konwersja wyboru. Umieszczam plik PDF na 120 stronach w 24 plikach po 5 stron na plik. Bardzo łatwe zarządzanie plikami PDF.

Autorstwa Itzaritza 2018-01-03

Taki wygodny

Mam wiele plików PDF do załatwienia każdego dnia. Za pomocą tego oprogramowania mogę teraz wybrać określone strony do obsługi. Taki wygodny.

Przez Dario 2017-04-06

Cudowne narzędzie w biurze

Wiem, że wiele osób wykonuje swoją pracę biurową przy użyciu pliku PDF i czasami lepiej byłoby przekonwertować plik PDF na Word w celu przetłumaczenia lub korekty. To wspaniałe narzędzie do konwersji plików PDF może spełnić Twoje potrzeby.

Przez Barrie Brown 2016-12-15

Doskonałe narzędzie PDF

Ten program PDF działa bardzo dobrze na moim komputerze Mac. Pomaga mi konwertować wiele plików PDF na edytowalne pliki Word i Excel.

Przez Louis 2016-11-15

Idealna jakość wyjściowa

Używam głównie tego konwertera PDF do konwersji plików PDF na Word i zmiany plików PDF na PNG. Naprawdę zadowolony z jakości wydruku.

Przez Bruce 2014-12-24

Znakomity konwerter plików PDF

Dobra jakość i szybka konwersja. Działa dobrze z angielskim / japońskim plikiem pdf i może konwertować na edytowalne dokumenty Word na moim Mac OS X.

Autor: Alexis 2014-11-14

Fantastyczny program.

Spróbuj przekonwertować jeden z moich plików PDF na .docx, a wyjściowy .docx ma odpowiedni format jako wejściowe pliki PDF i szybko.

Przez Lydię 2014-11-13

Najlepsza konwersja, jaką kiedykolwiek próbowałem.

Ładne oprogramowanie. Tego NAPRAWDĘ POTRZEBUJĘ. Dzięki! Jakość konwersji jest po prostu niesamowita. Nie, próbowałem innych podobnych, może być najlepszy!

Kevin 2014-11-12

Dzięki Aiseesoft

Pobrano dość szybko i dobrze zainstalowano. Konwertuje plik pdf z dużymi tabelami itp. I nie traci formatowania ..

Susan 2014-11-11

Ładne oprogramowanie

Jako test przekonwertowałem 64-stronicową broszurę Nowa dieta Dash o długości 979 KB z NIH. Zakończył konwersję w nieco ponad 2 minuty i zaowocował utworzeniem 86-stronicowego pliku 1,707 KB z lat 1997-2003. Wszystkie tabele były nienaruszone.

Frank 2014-11-10

Niesamowite narzędzie do konwersji plików PDF

Łał! Właśnie wypróbowałem ten konwerter PDF Mac na obrazku pdf (bez tekstu) w języku angielskim i jestem zdumiony szybkością i dokładnością tekstu na wydruku. To jest piękne!

Przez Amy 2014-4-10

Pomocne narzędzie do konwersji plików PDF

Jest to najbardziej pomocne narzędzie do konwersji plików PDF, jakiego kiedykolwiek używałem. Brak bałaganu, duża szybkość, nawet ja mogę wybrać strony do konwersji. Dzięki temu PDF Converter dla komputerów Mac pliki PDF można teraz edytować na moim komputerze Mac.

Napisz Recenzję