Logo Video Converter UltimateMac Video Converter Ultimate

Oceny i recenzje

Mac Video Converter Ultimate wykonał świetną robotę w ciągu ostatnich kilku lat. Pomaga ponad 500,000 XNUMX osobom w konwertowaniu ich ulubionych filmów. A teraz to niesamowite oprogramowanie zostało zaktualizowane do nowej wersji z funkcjami ulepszania i obracania, aby spełnić Twoje różne potrzeby. Zobacz opinie naszych klientów:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Joseph 2021-02-19

tak świetnie

Przygotowywałem prezent dla mojej dziewczyny. Aiseiseoft Video Converter Ultimate bardzo mi pomaga. Edytuję prezent wideo dzięki jego wspaniałym funkcjom edycji. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z konwertera, korzystałem już z wielu, ale ten jest bardzo satysfakcjonujący.

Przez Olivię 2020-10-18

Wspaniały konwerter wideo dla komputerów Mac

Cudowny produkt do konwersji wideo. Miałem problem z konwersją wideo i skontaktowałem się z zespołem pomocy technicznej. Zespół wsparcia jest bardzo przyjazny i rozwiązał mój problem. Doceniam Aiseesoft i polecam ten Video Converter Ultimate. Wielkie dzięki.

Do maja 2020-01-03

Kocham to

Uwielbiam tę aplikację do konwersji wideo. To narzędzie powinno być najlepsze, jakiego kiedykolwiek używałem. Oferuje wiele funkcji, takich jak konwersja, edycja i inne. Dzięki twórcom Video Converter Ultimate.

Przez Berndt 2019-04-22

Najmocniejszy konwerter wideo dla komputerów Mac

Nie jest łatwo znaleźć konwerter wideo, który może konwertować różne formaty wideo na Macu, a ten Mac Video Converter może w pełni zaspokoić moje potrzeby.

Nick 2016-11-23

Bardzo przydatne

Widziałem sporo konwerterów wideo dla komputerów Mac, ale żaden z nich nie jest tak przydatny. Ten konwerter wideo dla komputerów Mac nigdy się nie zepsuł nagle. I jest bardzo łatwy w użyciu.

Jill 2014-12-23

Świetna aplikacja, jeśli potrzebujesz narzędzia wideo / audio

Doskonały produkt od niesamowitej firmy. Korzystałem z kilku narzędzi Aiseesoft i wszystkie są wysokiej jakości. Korzystanie z tej wersji do aktualizacji starszego oprogramowania Mac Video Converter. Działa świetnie na moim MacBooku Pro!

Według Clarka 2014-10-24

Pobierz i zainstaluj płynnie na moim komputerze iMac.

Ma funkcję edycji wideo, a także może konwertować wideo, więc mogę powiedzieć, że jest to dla mnie wszystko w jednym. Działa świetnie dla moich plików MTS z mojej kamery. Nie mogę się doczekać, aby wypróbować funkcję Edytuj wideo. Dziękuję Aiseesoft.

Alan 2014-10-20

Bardzo imponujące

Pobieranie i konfiguracja była bardzo prosta, przekonwertowałem FLV 800meg na 177 megapikseli 3pg w około 6 minut na moim MacBooku Pro i przeniosłem go do mojego iPhone'a 6 Plus, odtwarzanie wideo i jakość dźwięku są niesamowite, Świetna robota i oprogramowanie, Dzięki chłopaki !!!

Judy 2014-10-15

Dziękuję bardzo Aiseesoft

Dziękuję bardzo Aiseesoft - To jest świetne. Pozwalasz nam zaoszczędzić tyle pieniędzy !! DZIĘKUJĘ CI !!! To bardzo dobra aplikacja.

Przez Morgan 2014-10-12

Ładne oprogramowanie

Właściwie podoba mi się ten program. Nagrane przeze mnie filmy 3D były naprawdę dobrej jakości i są dość łatwe w użyciu.

Autor: Mikołaj 2014-10-01

dobra robota

Używam tego, odkąd to wyszło. Nie miałem jeszcze dużo szczęścia z częścią 3D, jednak normalne kodowanie filmów działa całkiem dobrze. Kompresja (zmniejszenie rozmiaru fizycznego z surowego) jest lepsza niż inne oprogramowanie do konwersji wideo, z którego korzystałem. Nie przesłałem jeszcze żadnych moich konwersji do mojego Kindle (powód, dla którego pobrałem to w pierwszej kolejności), ale regularne kodowanie jest świetne, brak pikselizacji, chyba że na źródłowym wideo.

Gary 2014-01-12

Wielki

Ten program to dla mnie w pełni funkcjonalny konwerter multimediów z możliwością konwertowania plików wideo / YouTube. Obraz wygląda świetnie, ruch jest płynny. Dzięki za wyprodukowanie tak cudownego produktu!

Napisz Recenzję