Logo wideoMac Video Enhancer

Oceny i recenzje Aiseesoft Mac Video Enhancer

Strona zawiera recenzje i oceny użytkowników Aiseesoft Mac Video Enhancer. Aiseesoft Mac Video Enhancer to dobry towarzysz do ulepszania wideo i edycji wideo. Oprócz podstawowych funkcji edycji (klip, przycinanie i znak wodny), zachwyca użytkowników komputerów Mac, poprawiając jakość wideo i obracając wideo w bok w oparciu o zaawansowaną technologię. Zobacz poniższe opinie od naszego klienta.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Kevin 2018-01-07

Świetny wzmacniacz wideo

Przetestowałem wiele narzędzi do ulepszania wideo i ten Mac Video Enhancers jest prawdopodobnie najmocniejszym narzędziem, jakie kiedykolwiek widziałem. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje potrzebne do optymalizacji filmu, a wszystkie funkcje działają dobrze.

Przez JL 2017-12-24

Łatwe do użycia!

Ten wzmacniacz wideo dla komputerów Mac jest bardzo łatwy w użyciu dla początkujących. Żadne skomplikowane operacje nie są wcale potrzebne. Myślę, że większość YouTuberów pokochałaby to narzędzie, ponieważ zdecydowanie przyniosłoby ono więcej fantastycznych efektów do filmów.

Przez Magic Bill 2017-12-03

Potężny

Potężne narzędzie do edycji i ulepszania wideo! Spraw, abyś wyglądał jak prawdziwy profesjonalista, pokazując swoje dzieła znajomym! Polecam!

Keane 2017-09-11

Polecam

Byłem kiedyś użytkownikiem Adobe Premier Pro i szukałem łatwiejszego edytora wideo dla mojego ojca. Video Enhance jest oczywiście o wiele łatwiejsze niż produkt Adobe i jest wyposażony we wszystkie podstawowe funkcje edycji, z których często korzystałem.

Przez Paula 2017-04-03

Potężny

Ze wszystkich wzmacniaczy wideo dla komputerów Mac jest to prawdopodobnie najmocniejszy, jaki kiedykolwiek widziałem. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje potrzebne do optymalizacji filmu, a wszystkie funkcje działają dobrze.

Przez Cindy 2017-01-08

Najlepszy wzmacniacz wideo dla komputerów Mac

Edytorów wideo na komputery Mac nie ma tyle, ile edytorów wideo na komputery PC. I to jest rzeczywiście najlepszy wzmacniacz wideo dla komputerów Mac, jaki kiedykolwiek widziałem. Doskonale współpracuje z moją najnowszą wersją Mac OS X. Mogę znaleźć wszystkie potrzebne mi funkcje edycji wideo.

Blair 2016-10-26

Ciesz się czystym ekranem!

Moja mama pokazuje mi stary film z plamami płatka śniegu i prosi o pomoc, aby uczynić go bardziej zrozumiałym. Próbuję tego wzmacniacza wideo na komputerze Mac i, co zaskakujące, powinien usunąć te kłopotliwe miejsca, a ekran filmu jest bardzo czysty. Wreszcie, w ramach podziwu dla tego oprogramowania, towarzyszę mamie, aby obejrzeć film do końca.

Charles 2016-10-24

Wspaniale mieć doskonałą wizję!

Ściągam ulubioną starą kreskówkę, Tom - Jerry. Ale wideo to wideo w rozdzielczości 240p, które pokazuje rozmytą wizję na moim komputerze. Potem wypróbowałem kilka konwerterów wideo od Google, wszystkie zawiodły. Tylko Video Enhancer działa najlepiej. Używam go do skalowania mojego wideo SD do wideo HD. Jasna wizja przypomina mi dobre dzieciństwo.

Eva 2016-10-23

Niewiarygodnie obróć moje wideo

Nagrywam ślubny film mojej siostry. Kiedy gram na komputerze, okazuje się, że pokazuje to z boku. Jaka szkoda. Potem zwracam się do Yahoo Answer i ktoś wspomina o tym wzmacniaczu wideo. Następnie pobieram bezpłatną wersję próbną, aby obrócić nagrane wideo pod odpowiednim kątem. Teraz mogę udostępnić ten film wideo moim rodzinom.

Przez Leis 2016-10-15

Bardzo ciekawe ustawienie znaku wodnego

Uważam, że to narzędzie jest bardzo interesujące. Najbardziej przyciągającym punktem jest zaprojektowanie mojego osobistego znaku wodnego dla mojego nagranego filmu. Mogę dodać mój osobisty obraz do znaku wodnego mojego filmu. I zyskuje większy ruch w YouTube. Bardzo szczęśliwy.

Tina 2016-10-14

Potężne funkcje

Uwielbiam ten program z tak wieloma funkcjami. Używam mojego iPhone'a 6s do nagrywania filmu, a następnie stosuję Video Enhancer, aby poprawić rozdzielczość wideo i sprawić, by się odwracała. Następnie przytnij go na kilka części i połącz z innymi moimi plikami wideo. Teraz mogę oglądać długi ulubiony plik wideo z moim przyjacielem w ten weekend.

Napisz Recenzję