Logo MP4 Converter dla komputerów MacMP4 Converter for Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft MP4 Converter dla komputerów Mac to najlepszy konwerter MP4. Obsługuje konwersję popularnych formatów wideo, takich jak MKV, MOV, AVI, WMV, FLV, M4V i WebM do MP4. Umożliwia także konwersję pobranych filmów z YouTube'a do MP4 na urządzenia przenośne na Macu. Poza tym zapewnia potężną funkcję edycji, aby zoptymalizować filmy.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Jaśmin 2018-06-29

Konwertuj mój plik YouTube FLV na MOV

Pobrałem wiele filmów z YouTube FLV i nie mogę ich odtwarzać na komputerze Mac za pomocą QuickTime Player. Kupiłem ten konwerter MP4 dla komputerów Mac, aby przekonwertować te filmy na MOV w celu odtwarzania.

Carmelita 2018-05-24

Edytuj wideo

Ten konwerter wideo MP4 dla komputerów Mac to coś więcej niż tylko konwerter. Może także działać jako potężny edytor wideo do edycji wideo, takich jak wycinanie wideo i scalanie klipów wideo i więcej.

Garry 2018-04-19

Zadowolony

Wypróbowałem wiele bezpłatnych konwerterów MP4 i ostatecznie zdecydowałem się na ten. Najpierw bezpłatnie pobieram jego bezpłatną wersję i jestem zadowolony ze wszystkich dostępnych na niej funkcji.

Hondo 2018-03-18

Co za super narzędzie.

Używam go do konwersji mojego nagranego pliku MTS do pliku MP4. Teraz mogę łatwo oglądać pliki MTS na iPadzie.

Metha 2018-02-10

Naprawdę podoba mi się to oprogramowanie.

Pozwala konwertować pliki wsadowe. Po prostu pozwalam im się nawrócić i wychodzę na zewnątrz na lunch. A kiedy wrócę do domu, są skończone.

Przez Araya 2018-01-01

Szczerze mówiąc, to dobry program.

Więcej niż funkcja konwersji, korzystam z jej funkcji edycji. Przytnij wideo do części i zmień kolejność części, aby uzyskać nowy plik. Bardzo łatwe.

Przez Olivię 2017-04-13

Doceniam to.

Jeśli chcesz przekonwertować wideo, najlepiej byłoby przekonwertować wideo na MP4, ponieważ MP4 jest najczęściej używanym formatem wideo.

Przez Amelia 2016-11-13

Wysoce zalecane.

Dla osób, które szukają konwertera wideo, byłoby to idealne rozwiązanie. Jest wszechstronny, prędkość konwersji jest bardzo szybka.

Przez Masona 2016-05-13

Ten konwerter MP4 jest bardzo przydatny.

Naprawdę mnie szokuje, jak łatwo można przekonwertować filmy z YouTube'a na MP4. Teraz mogę odtwarzać filmy z YouTube'a na moim iPhonie 6s w dowolnym momencie.

Przez Howarda 2016-05-09

To najprostsze oprogramowanie, z jakiego kiedykolwiek korzystałem.

Interfejs jest bardzo przejrzysty. Nic do pomylenia. Tylko kilka kliknięć i możesz ukończyć cały proces konwersji.

Przez Dane 2016-05-06

Bardzo prosty w użyciu

Bardzo podoba mi się funkcja konwersji 3D w tym narzędziu do konwersji MP4. Jest to bardzo potężna i interesująca funkcja. Teraz mogę łatwo, jakie filmy 3D w domu.

Przez Cyril 2014-12-24

Zdecydowanie warto

Do konwersji innych formatów wideo na MP4 z kodekiem H.264 ten konwerter MP4 dla komputerów Mac działa lepiej niż inne konwertery MP4, z których korzystałem. I ma proste i przydatne narzędzia do edycji.

Przez Atwood 2014-11-14

Najprostsze narzędzie do konwersji wideo MP4, którego użyłem.

Daję 5 startów twojemu oprogramowaniu, ponieważ jest łatwy w użyciu i mogę przekonwertować moje filmy AVI do formatu iPada Air MP4 w zaledwie 3 krokach. I pozwala mi konwertować moje filmy do formatów 3D na Macu, niesamowite. Używam tego oprogramowania od roku i nigdy nie kończy mi się zadanie, do którego jest potrzebne. Wart swojej ceny.

Przez Jacka 2014-11-13

Lubię to oprogramowanie.

Jestem bardzo szczęśliwy, że może konwertować moje filmy MTS do formatu MP4 do odtwarzania na moim iPhonie 5S i iPadzie Air mojej żony. Super szybko! Dzięki za wspaniały program. To naprawdę doskonałe oprogramowanie do konwersji wideo.

Przez Artin 2014-11-12

dobra robota, idealny konwerter

W rzeczywistości pomaga mi przekonwertować plik flv. pliki do formatu MP4. Często podobają mi się te klasyczne filmy MP4 na urządzeniach Samsung Note 3 mojego iPhone'a / mojej żony. Chciałbym wyrazić swoje uczucia wobec tego, kto korzysta z tego oprogramowania konwertera, naprawdę ma niesamowitą jakość wyjściową i szybką konwersję.

Jane 2014-11-11

Niesamowita prędkość konwersji!

To oprogramowanie MP4 Converter dla komputerów Mac jest naprawdę najlepsze, jakiego kiedykolwiek używałem. Pomaga mi to nie tylko przekonwertować wideo AVI do formatu MP4, aby pasowały do ​​mojego iPada mini, ale także zapewnia najlepsze funkcje edycji (przycinanie, przycinanie i znak wodny). Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Ponadto zaskoczyła mnie niesamowita szybkość konwersji.

Alberta 2014-11-10

Świetnie i szybko, działa dobrze dla mnie

Uważam, że mp4 jest najczęściej używanym formatem wideo. Jestem entuzjastą wideo i maniakiem telefonów. Prawie każdą wolną minutę spędzam na oglądaniu filmów i filmów na YouTube. Więc ten konwerter jest dla mnie odpowiedni. Uwielbiam zdolność konwersji, tymczasem funkcje edycji są bardzo interesujące.

Autorzy Thomas 2014-2-10

Dość przydatna aplikacja!

Jestem pod wrażeniem niesamowitej prędkości konwersji. Po konwersji wideo HD jest wystarczająco wyraźne, aby odtwarzać je na iPadzie i telefonie komórkowym.

Napisz Recenzję