Logo MTS Converter dla komputerów MacMTS Converter dla komputerów Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft M2TS Converter for Mac to profesjonalne oprogramowanie do konwersji dla użytkowników komputerów Mac. Pomaga ludziom łatwo konwertować pliki M2TS z Sony, Panasonic i Canon AVCHD na MP4, WMV, MKV, AVI, MPEG i inne formaty wideo bez utraty jakości. Przeczytaj następujące recenzje naszych klientów M2TS Converter dla komputerów Mac:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Linda 2018-5-19

Pod wrażeniem Twojego produktu

Jestem pod wrażeniem twojego produktu. Szybkość konwersji jest na równi z innymi produktami, które wypróbowałem. Jakość jest świetna. Nie spotkałem żadnych przypadków zacinania się lub pomijania, nawet w plikach, które miałem „wstrzymywać” i „restartować” podczas procesu konwersji.

Autor: Ted 2018-2-15

Wysoka jakość!

Ten konwerter MTS dla komputerów Mac może przycinać, przycinać, łączyć docelowe pliki wideo i edytować ścieżki audio przed konwersją. I ma wiele formatów i regulowanych parametrów. Wysoka jakość!

Jade 2018-1-10

Nigdy mnie nie zawiódł

Użyłem tej aplikacji do konwersji wideo, a następnie załadowania ich do iMovie w celu wykonania następujących edycji. Aby przesłać na Vimeo, muszę je skompresować do mniejszego rozmiaru i nigdy mnie nie zawiodło.

Przez Nick 2017-4-12

Super pomocny

Nie zawsze łatwo jest znaleźć konwerter wideo, który dobrze współpracuje z filmami z kamery pod kątem jakości konwertowanego wideo. Ale nie musisz się tym martwić dzięki MTS Converter dla komputerów Mac.

Edmund 2016-12-2

Działa dobrze z moim Canonem

Nagrałem kilka filmów z moim Canonem i muszę je przekonwertować na format wideo MP4. To oprogramowanie działa dobrze na moim komputerze Mac. Jestem bardzo zadowolony.

Szachy 2015-4-2

Ładne oprogramowanie

Ładne oprogramowanie i rób to, czego oczekujesz. Za pomocą tego konwertera MTS dla komputerów Mac kończę mój szkolny projekt na czas. Pomaga mi łatwo i szybko przekonwertować MTS na FCP ProRes 422 na moim MacBooku Pro. Dzięki!

Przez Connor 2014-12-25

Świetna konwersja

Jest to doskonały program konwertujący MTS z wieloma przydatnymi możliwościami. Z powodzeniem konwertuje mój materiał Canon AVCHD MTS / M2TS do pliku wideo zgodnego z Mac FCP.

Przez Jacka 2014-11-11

Najbardziej cudowne rozwiązanie do konwersji MTS

Spróbowałem ponownie, tym razem się udało. Nie wiem co się stało ostatnim razem. Zainstalowałem, aktywowałem i zarejestrowałem. Teraz muszę tylko UŻYWAĆ IT.

Marshall 2014-11-10

Mi się podoba.

Świetne oprogramowanie do konwersji wideo MTS, dla mnie koniecznością. Mam nadzieję, że nowa wersja niczego nie zepsuje.

Według Margaret 2014-11-07

Niezwykle szybki

Zaktualizowałem system Mac OS X 10.9 do 10.10, sformatowałem komputer i oczywiście straciłem konwerter. Właśnie szukałem nowego i znalazłem to dzisiaj. To jest takie szybkie. Dzięki Aiseesoft.

Autorstwa Joe 2014-11-04

To dobra aplikacja

Jestem pewien, że to dobra aplikacja, ale myślę, że konwerter wideo Aiseesoft dla komputerów Mac był jeszcze lepszy. Uwielbiam fakt, że możesz po prostu pobrać i uruchomić go z dowolnego miejsca. Chciałbym, żeby więcej aplikacji było tak przenośnych.

Autorstwa Phillis 2014-11-03

Przydatny program

Dość stabilny i potencjalnie przydatny program, który jest obecnie na bardzo nasyconym rynku.

Eva 2014-11-01

Fantastyczny

Od miesięcy szukałem dobrego konwertera MTS. To niesamowity program. Używam go do konwersji wideo MTS, aby odtwarzać go na iPhonie 5s i udostępniać na YouTube. Brak problemów z synchronizacją audio / wideo.

Napisz Recenzję