Konwerter MTSKonwerter MTS

Oceny i recenzje

MTS Converter to najlepsze narzędzie do konwersji MTS / M2TS do konwersji filmów nagranych kamerami na dowolny format wideo HD / SD, taki jak MP4, MOV, FLV, AVI, MPEG, MKV, WebM i tak dalej.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Autorstwa Joe 2018-07-02

Bezstratna jakość

Ten konwerter MTS pomaga mi przekonwertować MTS na MP4 z oryginalną jakością. W ten sposób mogę zaimportować te pliki MTS do Sony Vegas, Adobe Premiere itp. W celu dalszej edycji.

Ada 2018-06-20

Lubię to

Jestem bardzo zadowolony z jego wydajności i możliwości i właśnie tego szukałem. To, co naprawdę podoba mi się w tym produkcie, to to, że pozwala mi je edytować przed konwersją, co naprawdę wszystko upraszcza.

Kenny 2018-04-15

Świetne oprogramowanie

Nie mam żadnych skarg na oprogramowanie, działa świetnie. Kupiłem oprogramowanie, ponieważ kamera Panasonic, którą mam, ma format HD, a cały format wideo to MTS.

Eva 2017-03-02

Polecić

Jeśli jesteś użytkownikiem anulatora, ten konwerter MTS byłby najlepszym rozwiązaniem. Ponieważ koncentruje się na formatach wideo MTS, jakość wideo jest gwarantowana.

Jonas 2016-11-02

Naprawdę rozwiąż mój problem

Jako fan anulujący mam bardzo duże zapotrzebowanie na konwerter wideo. Ten konwerter MTS jest naprawdę na moją prośbę. Wyjściowa jakość wideo jest bardzo idealna. Wysoce zalecane.

Przez Blake 2014-12-25

Wow, to jest szybkie

Również bardzo przyjazny dla użytkownika. Używam produktów Aiseesoft Studio od prawie dwóch lat i jestem z nich bardzo zadowolony. Bezpłatne wsparcie techniczne i bezpłatne aktualizacje.

Philip 2014-11-11

100% szybko

Dało to najlepszy stosunek jakości do wielkości, z którego byłem zadowolony w przypadku avc mp4. O dziwo było to 100% szybkie, więc jest to zdecydowany obrońca.

Piotr 2014-11-10

Działa świetnie!

Instaluję tylko te programy, których potrzebuję i szukałem jednego z nich przez jakiś czas. Dzięki Aiseesoft! Działa świetnie!

Bill 2014-11-05

Wielki produkt

Myślę, że wyróżnia się na tle innych. Używam go przy wielu okazjach. Dzięki Aiseesoft za ten wspaniały produkt.

Przez Sue 2014-10-31

Wygodny

Dużym plusem dla mnie jest to, że konwertuje mts do formatu m4v, który jest zwykle używany przez iTunes i Apple TV. Mój stary (1. generacji) telewizor Apple ma dysk o pojemności 160 GB, co sprawia, że ​​wygodnie jest oglądać rzeczy na moim dużym ekranie telewizora bez konieczności przesyłania strumieniowego przez moje nieco nieregularne domowe wifi. Przekształciłem 75-minutowy film w około 7 lub 8 minut.

Przez Bobby 2014-3-11

Świetny program

Od miesięcy szukałem dobrego konwertera MTS. To niesamowity program. Używam go do konwersji wideo MTS, aby odtwarzać go na iPhonie 5s i udostępniać na YouTube. Brak problemów z synchronizacją audio / wideo.

Napisz Recenzję