MXF Converter dla logo MacMXF Converter dla komputerów Mac

Oceny i recenzje

Najlepsze rozwiązanie do konwersji nagrań MXF / P2 MXF nagranych kamerami na optymalne profile do edycji w Final Cut Pro, iMovie, Final Cut Express, Adobe Premiere, Avid Media Composer i innym profesjonalnym oprogramowaniu do edycji wideo.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Jose 2018-06-03

Mogę odtwarzać moje filmy na moich urządzeniach.

To oprogramowanie pomaga mi konwertować wiele filmów MXF nagranych przez Canon na format MOV. Mogę bez problemu odtwarzać te filmy na iPadzie.

Przez Kate 2018-05-16

Najlepszy konwerter

Użyłem kilku rodzajów konwerterów wideo MXF. I ten, bez żadnych wątpliwości, jest najlepszy, z jakiego kiedykolwiek korzystałem.

Autorzy: Ben 2018-04-01

Niesamowity konwerter MXF

To niesamowite oprogramowanie MXF Converter umożliwia transkodowanie MXF do najlepszych formatów dla Avid, Premiere Pro, Sony Vegas Pro, iPad, iPhone, tablet z Androidem / Windows, HDTV itp.

Przez Levi 2017-03-03

użyteczny

Bardzo przydatny konwerter wideo. Nie tylko konwertuje pliki MXF, ale także inne popularne formaty wideo. Wyjściowa jakość wideo jest dobra, a szybkość konwersji jest wystarczająco szybka.

Przez Maggie 2016-11-03

Dobry konwerter

Użyłem tego konwertera MXF do konwersji filmów z kamery na MP4, jakość wyjściowa była dobra. Ale konwersja partii filmów była trochę wolniejsza. W każdym razie nadal dobry konwerter

John 2014-10-28

Dzięki Aiseesoft

W przypadku plików kamery Canon korzystam z oprogramowania Aiseesoft do konwersji plików MXF. Po konwersji pliki MXF mogą być używane z prawie każdym edytorem. To narzędzie jest wszystkim, czego potrzebuję.

Joseph 2014-10-23

Czuć się dobrze

Mam plik MXF z kamery i chciałem zaimportować do Apple ProRes. Aiseesoft konwerter MXF dla komputerów Mac jest fajny, że może to dla mnie zrobić. Plik został przekonwertowany i działał w Apple ProRes. Pierwszy raz korzystałem z oprogramowania Aiseesoft i czułem się dobrze. dzięki.

Autorstwa Lucy 2014-10-25

Dzięki Aiseesoft

Działa to dobrze z moimi plikami Panasonic ACVHD (.MTS). Szukałem czegoś do edycji tych plików. Dzięki Aiseesoft

Carl 2014-10-12

Kciuk w górę

Szukałem czegoś do konwersji pliku .M2TS, który zgrałem z Blu-ray, więc nie tylko do kamer.

Richard 2014-4-24

Doskonały program

Dziękuję Ci. Czekałem na dobry konwerter. Teraz mam jeden. Działa świetnie. Dobry produkt. Tak, dam ci kciuki do góry.

Przez Pat 2014-3-23

Ładne narzędzie

Pomocne oprogramowanie dla entuzjastów wideo. Teraz mogę swobodnie edytować nagrane filmy w FCP. Konwersja nie ma żadnego wpływu na jakość wideo.

Napisz Recenzję