Logo PDF Converter UltimatePDF Converter Ultimate

Oceny i recenzje

PDF Converter Ultimate sprawdza się w konwersji plików PDF do Word / Excel / PowerPoint / Text / RTF / GIF itp. W celu łatwej edycji. Zyskuje światową reputację dzięki swojej dokładności i szybkości konwersji plików PDF. Jeśli nadal wahasz się korzystać z tego programu, możesz zapoznać się z recenzjami naszych użytkowników. Zobacz, co mówią nasi klienci o tym profesjonalnym pomocniku:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
"
Ava 2021-04-01

Niezawodne oprogramowanie w użyciu

Aiseesoft PDF Converter Ultimate to przydatne i niezawodne oprogramowanie, które z powodzeniem może pomóc mi w konwersji plików PDF do obrazu w formacie JPG. To znacznie oszczędza mi dużo czasu i wysiłku.

Grayson 2020-11-21

Doskonałe oprogramowanie do konwersji plików PDF

Korzystam z tego oprogramowania od kilku miesięcy i jestem zadowolony z jego działania. Jest to wydajne i przyjazne dla użytkownika narzędzie. Mogę łatwo przekonwertować kilka plików PDF do formatu dokumentu Word bez niszczenia oryginalnego formatu. I działa bardzo dobrze na moim Windows 10.

Heidi 2020-02-03

Duże oszczędności !!!

Używamy go w całej mojej rodzinie, ten potężny konwerter PDF pomaga nam znacznie obniżyć koszty. Miły!

Przez Isabella 2019-09-11

Najbardziej wszechstronny konwerter PDF, jakiego kiedykolwiek używałem.

Przetestowałem wiele podobnych programów do konwersji plików PDF z tymi samymi funkcjami, ale niektóre są bardzo drogie. Wreszcie wybierz Aiseesoft PDF Converter Ultimate ze względu na przystępną cenę. Bardziej ekscytujące jest to, że może zaspokoić wszystkie moje potrzeby związane z konwersją plików PDF, bez względu na to, na jakie typy plików muszę konwertować.

Przez Terrance 2018-06-09

Spoko!

Tutaj stworzyłem proste podsumowanie tego narzędzia: prosty interfejs, duża szybkość konwersji, dobra jakość konwersji i dostosowana konwersja strony. Miły czarodziej.

Przez Dickvis 2018-05-24

Pomocny

Mam dużą przysługę dla tego oprogramowania. Pomaga mi szybko zbierać przydatne strony i konwertować pliki PDF na TXT. Wielu ci się podoba.

Przez Goebel 2018-03-30

Obsługuje więcej języków

W moim pliku PDF jest wiele rodzajów języków, a to oprogramowanie doskonale je rozpoznaje i dobrze zachowuje swój oryginalny format.

Przez Miroslava 2017-06-17

Wybitny!

Prawdopodobnie regularnie otrzymujesz takie powiadomienia, ale chcę ci podziękować za konwerter plików PDF. Otrzymałem bezpłatną, w pełni funkcjonalną wersję na starym komputerze dzięki promocji w Giveaway of the Day (i nadal z niej korzystam).
Kupiłem najnowszą wersję na mój nowszy komputer. Jest to zdecydowanie najlepsze oprogramowanie do konwersji plików PDF, jakiego kiedykolwiek używałem. Konwertuje tekstowe obrazy z prawie 100% dokładnością. Zrobiłem to ponownie z zapisaną w formacie PDF kserokopią starej rosyjskiej książki i wynik był znakomity. Mam nadzieję, że w przyszłości będziesz kontynuować swoją wybitną pracę.

Przez Julie 2017-04-02

Doceniam!

Dobra wiadomość nr 1 dla mnie - Twoi konkurenci wydają cię na reklamę. Dobra wiadomość # 2 dla mnie - To poszło w znacznie lepszy produkt. Spróbowałem pół tuzina z nich i nie mogli sobie poradzić z sądowymi prośbami. Twój zrobił tak samo jak Adobe na nich po znacznie niższej cenie. Zła nowość dla mnie - wydałem już dwa razy więcej na produkt Nuance, który również działa w połowie.

Johnny 2016-11-17

Idealne narzędzie

Bardzo łatwy w użyciu konwerter PDF. Możesz konwertować pliki PDF na tak wiele plików, jak obrazy, teksty i więcej. Naprawdę to lubie.

Diana 2016-05-06

To jest naprawdę dobre!

Miałem trzy różne pliki PDF do konwersji na Word, dwa z obrazami, jeden z tabelami. Każdy z plików wyjściowych zachowuje całe formatowanie tekstu, co wyglądało naprawdę dobrze. Obrazy i tabele również zostały zachowane.

Przez Louise 2016-04-18

Naprawdę to lubie!

Szybko konwertuje pliki PDF na Word, image, ePub i tekst. Dokumenty Word są poprawnie sformatowane. Naprawdę to lubie!

Przez shafiq.farhan 2016-03-10

Bardzo dobrze!

Jeśli to oprogramowanie może przekonwertować do Excela z doskonałym wynikiem, nie trzeba kłócić się z innym formatem ... Świetny konwerter!

Przez Ken 2016-02-10

Jest szybki i łatwy w użyciu

Oprogramowanie tworzy atrakcyjne programy, a ten nie jest wyjątkiem. Jest szybki i łatwy w użyciu. Próbowałem przekonwertować jeden z moich plików PDF na słowo. Dało mi to dobry wynik i nie straciłem formatowania.

Piotr 2016-01-30

pompatyczność

Tak łatwy w użyciu i działa dobrze. Szybkie pobieranie i konwersja.

Jose 2016-01-13

Bardzo to lubię

Teraz mogę zmieniać pliki PDF na dokumenty tekstowe, Word, Excel i PPT, co znacznie ułatwia moją pracę. Przetwarzanie wsadowe lub częściowa konwersja poprawiły również wydajność mojej pracy. Bardzo to lubię.

Przez Noego 2015-12-24

Program jest bardzo prosty w instalacji i obsłudze

Program jest bardzo prosty w instalacji i obsłudze. Kiedyś wypróbowywałem kilka darmowych konwerterów PDF online, ale większość wyjściowych dokumentów lub obrazów Worda była rozczarowująca. Za pomocą oprogramowania mogę konwertować tylko część potrzebną mi pliku PDF, aby poprawić wydajność pracy.

Dan 2014-12-24

Fantastyczny produkt

Jego jakość konwersji jest naprawdę dobra! Współpracuje z językiem angielskim i rosyjskim. Doskonale przekonwertowane zarówno do Worda, jak i Excela na moim komputerze z systemem Windows 10.

Jose 2014-11-01

Właśnie tego potrzebuję.

Teraz mogę konwertować pliki PDF na dokumenty tekstowe, Word, Excel i PPT, co ułatwia mi pracę. Przetwarzanie wsadowe lub częściowa konwersja również poprawiły moją wydajność pracy. Bardzo to lubię.

Piotr 2014-10-25

pomocne narzędzie konwertera pdf

Tak łatwy w użyciu i działa dobrze. Szybkie pobieranie i konwersja.

Julian 2014-10-23

Dobre oprogramowanie

Miałem trzy różne pliki PDF do konwersji na Word, dwa z obrazami, jeden z tabelami. Każdy z plików wyjściowych zachowuje całe formatowanie tekstu, co wyglądało naprawdę dobrze. Obrazy i tabele również zostały zachowane.

Daniel 2014-10-17

Wspaniale!

Aiseesoft tworzy atrakcyjne programy, a ten nie jest wyjątkiem. Jest szybki i łatwy w użyciu. Próbowałem przekonwertować jeden z moich plików PDF na słowo. Dało mi to dobry wynik i nie straciłem formatowania.

Przez Louise 2014-3-17

To przyzwoity program.

Szybko konwertuje pliki PDF na Word, image, ePub i tekst. Dokumenty Word są poprawnie sformatowane. Naprawdę to lubie!

Napisz Recenzję