Logo rejestratora ekranuRejestrator ekranu

Oceny i recenzje

Screen Recorder to profesjonalne oprogramowanie do nagrywania ekranu do przechwytywania audio i wideo. Umożliwia zapisywanie wideo i audio z niektórych stron internetowych, które nie obsługują pobierania do odtwarzania na komputerze. Kompatybilny z Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, możesz osiągnąć cel „pobierania” wideo i dźwięku w sposób nagrywania. Zobacz, co mówią o tym nasi klienci:

FREE DOWNLOAD FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Jesse 2020-01-13

Zasługuje na mój proces

Próbowałem wielu darmowych programów do nagrywania ekranu, takich jak OBS, Bandicam itp., Ale nie są one dla mnie dobre. Znalazłem Twój Screen Recorder i pobrałem bezpłatną wersję próbną. Proces nagrywania przebiega płynnie bez znaku wodnego. Zasługuje na mój proces.

Przez Craig 2020-01-03

POMAGA MI!

Uwielbiam Aiseesoft Screen Recorder. To naprawdę pomogło mi rozpocząć karierę w YouTube! Naprawdę to uwielbiam i wszyscy powinniście to zdobyć! Dzięki.

Alan 2019-12-23

Lepiej niż Fraps

Uwielbiam to oprogramowanie do nagrywania ekranu, ponieważ jakość wideo jest bardzo dobra, a rozmiar nagranego pliku jest znacznie mniejszy niż Fraps. Co więcej, pozwala mi nagrywać ekran gry podczas otwierania innych aplikacji na komputerze.

Przez Shawn 2019-12-13

Staje się moją listą najlepszych rejestratorów

Mam wiele samouczków wideo, które będą udostępniane na YouTube, ale nie ma doskonałego oprogramowania do nagrywania ekranu. Przypadkowo znajduję Aiseesoft Screen Recorder, a ustawienia i proces nagrywania są przyjazne. Teraz staje się moją listą najlepszych rejestratorów.

Przez Clarence 2019-12-02

Szybki serwis

Proces nagrywania przebiega płynnie, a usługa jest superszybka. Kupiłem niewłaściwą wersję tego oprogramowania do nagrywania ekranu i skontaktowałem się z zespołem pomocy technicznej. Szybko zmienili dla mnie odpowiednią wersję i teraz mogę używać tego oprogramowania do przechwytywania ekranu i ukończenia pierwszego tworzenia wideo.

Przez Boyce 2019-11-21

Zaawansowane funkcje edycji

W porównaniu z rejestratorami ekranowymi online to narzędzie jest lepsze. Pozwala mi dodawać tekst, linię, kształt, strzałkę itp. Podczas nagrywania. Teraz nie potrzebuję dodatkowego edytora do udostępniania go na YouTube.

Przez Patterson 2019-11-14

Bardzo wygodne

Bardzo wygodne Mogę dostosować moje osobiste listy zaprogramowanych nagrań do następnego użycia. Co ważniejsze, to narzędzie zapewnia wyjście 4K. Wow, duża aktualizacja.

Przez Bosmans 2019-11-02

Świetne oprogramowanie do nagrywania

Muszę przyznać, że to narzędzie jest lepsze. Pozwala mi to wykonać zadanie harmonogramu i nie muszę siadać przed komputerem, aby nagrywać gry na żywo. Tak wspaniale

Przez Iana 2019-10-24

Świetnie nagrywa ekran z łatwością

W porównaniu z darmowym rejestratorem ekranu, z którego korzystałem wcześniej, ta aplikacja do nagrywania ekranu jest naprawdę świetna, że ​​mogę z łatwością nagrywać ekran! Operacja jest łatwa, a jakość obrazu na ekranie wyjściowym jest dobra i można ją odtwarzać na moim iPhonie bez konwersji!

Przez Berben 2019-10-16

Naprawdę pomocny

Jestem fanem gier i szukałem sposobu na nagranie mojej gry online i pokazanie jej znajomym. Zapis ekranu naprawdę pomaga mi rozwiązać ten problem. Wszystkie nagrane wideo są bardzo wyraźne i płynnie odtwarzane.

Josh 2019-10-03

Świetny rejestrator!

Oprogramowanie do nagrywania ekranu zapewnia mi zupełnie nowy sposób. Teraz nie czekam na minuty, a nawet godziny na pobranie filmu. Mogę nagrywać podczas oglądania. To naprawdę wygodne!

Alexandra 2019-09-22

Fantastyczny rejestrator ekranu!

Fantastyczny rejestrator ekranu do przechwytywania moich ulubionych filmów z YouTube. To świetna robota, pozwalając mi nagrywać filmy na YouTube. Teraz mogę odtwarzać filmy z YouTube'a na iPadzie bez połączenia Wi-Fi.

Allison 2019-09-15

Doceniam to!

Studiuję po chińsku, ale moje rodziny są w domu w USA. Wyposażony w ten rejestrator ekranu, mogę nagrywać rozmowy wideo Skype i odtwarzać je na komputerze, gdy je przegapię. Bardzo to doceniam.

Przez Daisy 2019-09-01

Dobry pomocnik w mojej firmie

Moi klienci są na całym świecie, więc wideo z kamery internetowej jest najważniejszym narzędziem komunikacji między nami. Za pomocą Rejestratora ekranu mogę ponownie sprawdzić szczegóły od moich klientów, odtwarzając nagrane filmy. Dobry pomocnik dla mojej firmy.

Edith 2019-08-20

Notatnik z wideo i audio

Pracuję jako sekretarka w dużej firmie z biurami na całej planecie. Za każdym razem, gdy biorę udział w spotkaniu online, muszę robić notatki, pośpiesznie stukając klawiaturę, a czasami może mi brakować niektórych punktów. Ale teraz za pomocą tego rejestratora ekranu mogę metodycznie robić notatki, odtwarzając zawartość nagranego spotkania online.

Eva 2019-08-11

Idealny towarzysz gier wideo

Jestem entuzjastą gier i zawsze śledzę kilka popularnych filmów z grami, aby poznać strategie gier. Ale z powodu mojej pracy musiałem przeoczyć kilka filmów na żywo o Docie 2 w Twitchu. Po znalezieniu tego rejestratora ekranu mogę przechwytywać wideo z gier na żywo i odtwarzać je na komputerze. Idealny towarzysz dla mnie.

Przez Gillian 2019-08-03

Mój najlepszy przyjaciel, aby zapisać ogromną muzykę

W Pandorze zawsze słucham muzyki online. Ale kiedy mój iPhone opuszcza Wi-Fi, nie mogę nic słuchać. Duży ból głowy. Ale dzięki temu rejestratorowi ekranu, gdy odtwarzam darmową muzykę, mogę nagrywać je, aby zapisać mój komputer. Teraz mogę swobodnie cieszyć się muzyką na moim iPhonie. Bardzo przydatne.

Autorstwa Ingrid 2019-07-26

Dobre użycie!

Lubię pisać darmowe dokumenty na temat IT, aby dzielić się nimi z innymi. Ale uważam, że samouczek wideo jest bardziej akceptowalny niż słowa w dokumentach. Pobieram więc Aiseesoft Screen Recorder, aby zrobić kilka samouczków wideo, aby pomóc innym. Bardzo łatwy w użyciu.

Joy 2019-07-14

Dobry prezent!

Lubię muzykę i często pobieram oryginalne utwory z SoundCloud. Z ograniczeniami mogę pobierać tylko niektóre utwory z SoundCloud. Ale ten rejestrator ekranu pozwala mi nagrywać pojedyncze ścieżki, które nie obsługują pobierania. I mogę używać tego oprogramowania do nagrywania własnej ścieżki w celu przesłania SoundCloud. Bardzo potężny.

By Anna 2019-07-05

Silny program do pobierania wideo

Bardzo lubię filmy, szczególnie te okropne. Ale niektóre strony internetowe nie obsługują pobierania, więc nie mogę cieszyć się nimi podczas mojej podróży metrem każdego dnia. Ale mój przyjaciel poleca mi to narzędzie do nagrywania ekranu. Nagrywanie filmów i zapisywanie ich na komputerze, a następnie przesyłanie ich na iPada w celu oglądania, który lubi pobierać. Prywatnie nazywam to downloaderem wideo.

Napisz Recenzję