Oceny i recenzje

Slideshow Maker to profesjonalne narzędzie do edycji wideo, które oferuje wiele zaawansowanych funkcji, w tym filtry i nakładki, muzykę w tle, różne motywy i przejścia. Zapoznaj się z tym samouczkiem i dowiedz się, jak edytować filmy i wyróżniać je.

FREE DOWNLOAD

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Jenny 2017-12-08

Łatwe, ale przydatne

Aiseesoft Slideshow Maker to łatwy, ale przydatny twórca pokazu slajdów dla każdego, kto ma świeże ręce, w 5 krokach do tworzenia wideo ze zdjęciami, muzyką i filmami.

Autor: Jaylynn 2017-12-05

kocham to

Naprawdę uwielbiam tego twórcę pokazu slajdów, ponieważ daje mi szablon do tworzenia pokazu slajdów z fajnymi motywami. Naprawdę uwielbiam modę.

Przez Patrizio Piga 2017-12-03

brawo

To oprogramowanie do pokazu slajdów jest brawo. Muszę tylko zaimportować do niego zdjęcia i pliki muzyczne. I użyj domyślnych motywów, aby utworzyć pokaz podróży z podróży i podzielić się nim z przyjaciółmi.

Przez Audra slavicek 2017-12-01

Co za wspaniały pomocnik pokazu slajdów.

Co za wspaniały pomocnik pokazu slajdów. Korzystam z twojego programu, aby zrobić pokaz slajdów ślubnych dla moich najlepszych przyjaciół. Jest tak poruszona serialem. Dziękujemy za twórcę.

Anna Marszalkowska 2017-11-30

więc dobra

Zanim nie zrobiłem żadnego pokazu slajdów, teraz wypróbowałem twoje oprogramowanie i okazało się, że jest bardzo łatwy w użyciu, przyjazny interfejs pozwala mi łatwo tworzyć wideo pokaz slajdów.

Przez Sally Burrows 2017-11-25

tak łatwo, tak szybko!

Twoje oprogramowanie jest bardzo szybkie w użyciu. Muszę tylko zebrać zdjęcia, muzykę i połączyć je w swoim programie, a następnie wybrać motyw, aby utworzyć pokaz slajdów w 5 krokach.

Autorstwa Kenny L. 2017-11-23

Jakieś sugestie

Twój twórca pokazu slajdów jest bardzo świetny. Jeśli dodasz więcej motywów, aby stworzyć fajniejszy pokaz slajdów, będzie lepiej.

Autor: Curt Wilkerson 2017-11-19

pomocny i wygodny

Używam twojego twórcy, ponieważ używa go moja córka. Próbowałem też, to jest naprawdę pomocne. Teraz mogę zrobić pokaz slajdów ze zdjęciami z mojej imprezy rodzinnej. Bardzo wygodne

Alain CHEVEE 2017-11-17

lubię to

Twój program jest dobry w użyciu. Bardzo podoba mi się moda. To sprawia, że ​​moje wideo pokaz slajdów jest świetne.

Wanda Mayeux 2017-11-15

kocham to

Kocham to. Pokaz slajdów powinien być bezpłatny. Jest bardzo łatwy w użyciu, a interfejs jest bardzo prosty.

Autorstwa Jarmo kuitto 2017-11-11

Jak tego produktu

Bóg. Myślę, że zakochałem się w tym twórcy pokazu slajdów. Aby utworzyć mój pierwszy pokaz slajdów, bardzo łatwo jest użyć łącznie 5 kroków.

Sara Zaher 2017-11-08

Czekam na to

Mogę edytować tytuł pokazu slajdów za pomocą pierwszego motywu, aby dodać tytuł pokazu slajdów. Czy możesz dodać więcej funkcji edycji, aby go uaktualnić? Nie mogę się doczekać kolejnych wydarzeń.

Reza Vandi 2017-11-03

zaskakujący

Wow, zaskakujące. Używam tego oprogramowania bardzo szybko, aby utworzyć pokaz sportowy. Cały efekt wygląda świetnie.

Przez Raeann Gage 2017-11-01

Świetny twórca

Świetny producent. To nie tylko twórca pokazu slajdów, ale także narzędzie do pobierania wideo. Za jego pomocą mogę pobierać filmy online z YouTube'a, Facebooka itp. I edytować je.

Przez Exactor Man 2017-10-25

Świetna jakość wydruku

Pokaz slajdów jest bardzo wyraźny. Korzystam z wyjścia 1080p HD, aby stworzyć biznesowy pokaz slajdów. Mój partner jest bardzo zadowolony z mojego planu. Dzięki.

Napisz Recenzję