Logo Total Video ConverterTotal Video Converter

Oceny i recenzje

Total Video Converter wykonał świetną robotę w ciągu ostatnich kilku lat. Pomaga ponad 500,000 XNUMX osobom w konwertowaniu i edycji ulubionych filmów. Zobacz opinie od naszych klientów:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Cathy 2019-02-15

Dostosuj mój efekt wideo

Ten całkowity konwerter wideo jest dokładnie tym, czego szukam. Oprócz podstawowej funkcji konwersji, posiada również wiele podstawowych funkcji edycji. Moim ulubionym jest funkcja dostosowywania efektów.

Przez licencjata 2019-02-01

Konwertuj wideo na format zgodny z telefonem iPhone

Używam go głównie do konwertowania niektórych nieobsługiwanych formatów wideo, takich jak avi, flv, mkv i więcej, na obsługiwane przez iPhone'a MP4. Zapewnia kategorię iPhone do bezpośredniej konwersji wideo do formatu iPhone. Bardzo wygodne

Przez Hal 2019-01-14

Szybkość!

Szybka konwersja prędkości! Szybkość konwersji wideo jest bardzo duża, jeśli nie konwertuje wideo ze zwykłego SD na 4K UHD. A jakość wyjściowa, jeśli jest akceptowalna.

Autor: Maxine 2019-01-03

Wiele funkcji

Aiseesoft Total Video Converter może nie tylko konwertować różne formaty wideo, jest również wyposażony w wiele funkcji, takich jak funkcje ulepszania wideo, konwersja audio itp.

Przez Mykee 2019-01-01

Kocham twoje programy

Studio Aiseesoft, uwielbiam twoje programy konwerterowe i wielkie dzięki za kupon.

Przez Hailley 2018-12-23

brawo

Pobrałem i zainstalowałem oprogramowanie, nie ma problemu. Dodawaj pliki i szybko konwertuj pliki. Brawo.

Autor: Michael Smith 2018-12-17

Dobra jakość

Był łatwy w instalacji, łatwy do rejestracji, miał klip z zewnętrznej kamery bezpieczeństwa, okazał się dobrze, obcięty 15 sekund od 11min, Dobra jakość. Zadowolony z Aiseesoft Studio.

Przez Ootje 2018-12-09

Aiseesoft działa dobrze i świetnie

Konwersja MP4 -> WEBM i innego oprogramowania z klapką i znakiem wodnym. Aiseesoft działa dobrze i świetnie.

Mike 2018-11-19

Dobrze wypolerowany

Aiseesoft Total Video Converter jest dobrze dopracowany. Testowałem przy użyciu karty graficznej AMD [RX470] i stwierdziłem, że prędkość konwersji jest większa niż wcześniej bez żadnego przyspieszenia.

Karol 2018-11-04

Dobra kompatybilność formatu wejściowego wideo

Aiseesoft Total Video Converter, podobnie jak większość konwerterów, ma bardzo dobrą zgodność formatu wideo dla wejściowych filmów wideo, ale dostaje więcej opcji formatów wyjściowych dla plików wideo i audio.

Przez Lynley 2018-10-10

Pracuj dobrze dla mnie

Rejestracja przebiegła sprawnie. Konwertuj 50 plików z MP4 na MOV w 10 minut. Pracuj dobrze dla mnie.

Przez otchłań 2018-09-19

Dobra funkcja

Przez lata korzystałem z przyzwoitej liczby różnych konwerterów wideo, więc jest wiele rzeczy, które lubię, takich jak 4K, 3D, przyspieszenie sprzętowe, przycinanie, scalanie, regulacja, kadrowanie, obracanie, odwracanie, funkcja znaku wodnego i wiele innych.

Autorstwa AR 2018-08-23

Moja lista

Pod względem jakości ulepszanie wideo jest moją ulubioną funkcją w tym oprogramowaniu.

Przez D Murphy 2018-07-13

Szybko uzyskaj zarejestrowaną wersję

Szybka wersja próbna wywarła na mnie pozytywne wrażenie dzięki intuicyjnemu interfejsowi i przyjemnym opcjom edycji oraz możliwości konwersji. Uzyskaj szybko zarejestrowaną wersję.

Przez TK 2018-05-19

Dziękuję Ci

Pobrane i zarejestrowane bez żadnych problemów na win 10 pro x64. Dodaj Heaven's Prisoners (1996) 1280x720 mpeg HD (blu-ray) mp3-m2ts 6.418.428 kB do m2ts i uzyskaj lepszą jakość. Dziękuję Ci.

Przez Bety 2018-03-20

Zaspokój prędkość konwersji.

Otrzymuję wiele plików wideo w WMV, ale nie można ich otworzyć w moim QuickTime Player na Macu. Używam twojego narzędzia do konwersji wszystkich plików wideo na MOV. 57 plików wideo o wielkości 60G kosztuje mnie około 2 godzin. Spełniam szybkość konwersji.

Przez Jamer 2018-02-15

Działa dobrze.

Zmęczyłem wiele programów do konwersji, aby zmienić napisy do mojego zgranego pliku wideo, ponieważ zgrany plik wideo ma nieprawidłowe napisy. Jednak wszystkie zawiodły. Tylko twój program działa dobrze. Teraz mogę umieścić pobrany napis do filmu, aby uzyskać idealny film.

Przez Tiddy 2018-01-10

Wow, to naprawdę naprawdę konwerter wideo.

Pozwala łatwo konwertować i edytować wideo. Wszystkie operacje są bardzo łatwe, chociaż jestem nowy w tej dziedzinie.

Przez Jacka 2016-11-10

Świetny.

Naprawdę lubię Aiseesoft Total Video Converter. Używałem go wiele razy do wielu różnych zadań związanych z konwersją / edycją wideo / audio i zwykle robi to samo.

By Anna 2016-10-30

To jest takie szybkie.

Produkt Aiseesoft jest szybki. Daje mi kompletny zestaw potężnych narzędzi do konwersji i edycji wideo.

Przez Paula 2015-9-14

Cudowny program do konwersji wideo.

Jest to bardzo wygodne oprogramowanie do konwersji wideo. Mój przyjaciel polecił mi Aiseesoft, a następnie kupiłem ten Total Video Converter po wypróbowaniu go za darmo. Zarówno szybkość konwersji, jak i jakość są satysfakcjonujące.

Angela 2015-9-10

Jest łatwy w użyciu, szybki i ma wiele formatów wyjściowych

Po pierwsze, jest łatwy w użyciu. Interfejs jest prosty. Możesz zrozumieć na pierwszy rzut oka. Po drugie, konwersja jest szybka. Po trzecie, ma wiele formatów wyjściowych, które mogą zaspokoić wszystkie moje potrzeby konwersji wideo. Last but not least, możesz dostosować jakość wydruku, zmieniając ustawienia.

Autorstwa Joe 2014-12-18

Zawsze podobały mi się produkty Aiseesoft

To wspaniały i bardzo przydatny program. Jednym z najlepszych zastosowań, jakie mam, jest to, że mój przyjaciel wciąż wysyła mi linki do YouTube i prosi, żebym wyodrębnił z nich dźwięk, to doskonale. Jeszcze raz dziękuję Aiseesoft.

Przez Shelton 2014-11-23

Bardzo dobre i przydatne narzędzie

Działa dobrze i wykonuje wszystkie konwersje, które próbowałem. Ma wiele profili podczas konwersji plików wideo na telefon komórkowy. Zainstalowałem go na Windows 8 32 bit, bez problemów z rejestracją i uruchomieniem programu. Program wygląda dobrze, wielkie dzięki dla Aiseesoft.

Autor Scott 2014-10-15

Świetny program!

Robi wszystko, co mówi i więcej. 5 gwiazdek jest idealna. Bardzo mile widziane.

Przez Diego 2014-9-3

Działa świetnie!

Och, tak bardzo kocham ten program, że prawie zabrudziłem się radością!

Przez Spike 2014-5-12

Uwielbiam go.

Funkcja scalania jest dobra. To bardzo mi pomaga. Mam dużo klipów wideo na temat mojego komputera. Aiseesoft Total Video Converter może połączyć je w jeden film. Gra na odtwarzaczu jest bardzo wygodna. Co więcej, szybkość konwersji jest naprawdę szybka.

Adam 2014-3-17

Potężny

Wydajność tego konwertera wideo była płynna i nie napotkałem żadnych opóźnień podczas obsługi konwersji. Technologia przyspieszenia jest bardzo potężna!

Napisz Recenzję