Logo Video Converter dla komputerów MacKonwerter wideo dla komputerów Mac

Oceny i recenzje

Aiseesoft Video Converter dla komputerów Mac może konwertować wideo 4K / HD / SD na popularne formaty wideo / audio w celu lepszego odtwarzania na dowolnym odtwarzaczu wideo i urządzeniu przenośnym. Cały proces konwersji nie spowoduje utraty jakości. Jeśli chcesz przekonwertować wideo, będzie to najlepszy wybór dla Ciebie. Przeczytaj następujące recenzje naszych klientów Aiseesoft Video Converter dla komputerów Mac:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Alicia 2018-6-26

Pomocny

Bardzo pomocne narzędzie, które pomoże mi wyodrębnić podkład muzyczny mp3 z wideo i zapisać go do odtwarzania w pętli na moim nowym iPhonie X.

Przez Coca 2018-6-10

Szybka konwersja prędkości

Pobieram to oprogramowanie do konwersji AVI do MOV na moim komputerze Mac. Łącznie 10 minut na konwersję 7 plików wideo w ciągu 90 minut dla wszystkich. Szybkość konwersji jest znacznie szybsza niż konwertery online.

Jude 2018-5-01

Niesamowita funkcja edycji

Funkcje edycji są bardzo niesamowite. Obracanie, odwracanie, przycinanie, klip, scalanie, znak wodny, a nawet 3D… Myślę, że zasługuje na moje pieniądze.

Przez Devin 2018-1-19

Stabilne oprogramowanie

Używam konwertera wideo dla komputerów Mac od lat. Jego stabilność i niezawodność nie ma charakteru równoległego. Nie wykonuję wielu konwersji plików, ale kiedy to robię, zajmuje się tym bez problemu.

Ricky 2017-3-5

Doceniam to

Mam wideo zapisane na komputerze Mac i zamierzam je obejrzeć na iPhonie 6. Niestety format wideo nie jest obsługiwany na iPhonie. Ten konwerter wideo na komputery Mac bardzo mi pomógł.

Według Mandy 2016-11-5

Działa płynnie

Ten konwerter wideo dla komputerów Mac działa płynnie i szybko. Idealnie nadaje się do konwersji dużych filmów.

Jay 2015-5-5

Działa tak, jak reklamowano

Działa tak, jak reklamowano. Używam go do konwersji MKV na MOV dla QuickTime Player na Mac. Jakość wyjściowego wideo jest satysfakcjonująca, a szybkość konwersji szybka.

Przez Justine 2014-8-31

W pełni funkcjonalny konwerter wideo!

Oprócz konwersji wideo na inne formaty, których potrzebuję, może pomóc mi w podstawowej edycji plików wideo i audio.

Bosh 2014-3-10

Mudah digunakan

Łatwy w użyciu. Mogę łatwo przekonwertować inne formaty wideo na MP4 / MOV do odtwarzania na Macu. Często też używam go do wydobywania dźwięku MP3 z filmów.

Przez Octavia 2014-1-8

Działa świetnie!

Jako profesjonalny program do konwersji wideo, Aiseesoft Video Converter dla komputerów Mac działa tak, jak się spodziewałem. Ponadto zapewnia wiele funkcji edycji w celu dostosowania efektów wideo.

Paula 2014-1-9

Doskonałe oprogramowanie!

Wypróbowałem potężną funkcję konwersji 2D na 3D w tym konwerterze wideo. Szybkość konwersji jest duża, a przekonwertowane efekty 3D mogą dać mi doskonałe wrażenia wizualne.

Napisz Recenzję