Logo Video Converter UltimateKonwerter wideo Ultimate

Oceny i recenzje

Video Converter Ultimate wykonał świetną robotę w ciągu ostatnich kilku lat. Pomaga ponad 500,000 XNUMX osobom w konwertowaniu i edytowaniu ulubionych filmów. A teraz to niesamowite oprogramowanie zostało zaktualizowane do nowej wersji z funkcjami ulepszania i obracania, aby spełnić Twoje różne potrzeby. Zobacz opinie naszych klientów:

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Victoria 2020-02-14

Zgraj moje DVD

Potrzebuję DVD Ripper, aby zgrać DVD na MP4, aby lepiej odtwarzać na telefonie z Androidem. O dziwo, ten konwerter wideo sobie z tym radzi.

Carl 2020-02-01

Kompresuj duży plik

Na moim komputerze jest przechowywanych wiele dużych plików, które zajmują dużą część miejsca. Wypróbowałem więc małe narzędzie do kompresowania wideo w tym konwerterze wideo. To sprawia, że ​​moje pliki są mniejsze, ale mają oryginalną jakość.

Przez Austin 2020-01-21

Dodaj filtry do wideo

Funkcje edycji są tak potężne. Jest tak wiele bezpłatnych filtrów, takich jak ciepły, szary, wirowy i wiele innych, co sprawiło, że mój prosty materiał filmowy był bardziej atrakcyjny.

Martin 2020-01-11

Edytuj moje napisy do filmu

Najnowsze uaktualnienie pozwala mi edytować napisy do pliku wideo. Mogę pobrać plik zastępczy online i zsynchronizować napisy z pobranymi filmami bezpośrednio.

Ernest 2020-01-01

Prosty interfejs

Wypróbowałem wiele programów do konwersji wideo, ale nie są one łatwe w użyciu. Chcę tylko wprowadzić proste funkcje edycji i konwersji, aby utworzyć moje filmy vlogowe. To oprogramowanie bardzo mi pomaga.

Przez Phillip 2019-12-21

Konwertuj moje pliki DVD

Na ślub przygotowałem program DVD i za każdym razem muszę go odtwarzać w odtwarzaczu DVD. Znalazłem twoje oprogramowanie, które może konwertować DVD na MP4. Teraz mogę z łatwością oglądać nagrania ślubne z iPada.

Todd 2019-12-13

Łatwy edytor wideo

Mam wiele samouczków wideo, które chcę udostępnić na YouTube, ale muszę dalej edytować muzykę w tle, znak wodny i wyciąć zirytowane krawędzie. Znalazłem twoje oprogramowanie w Google i pobrałem darmowy okres próbny. Robi, jak twierdzi. Łatwy i wydajny edytor wideo dla mnie.

Russak 2019-12-11

Wielu wielu kocha

Naprawdę uwielbiam to narzędzie. Szybkość konwersji moich 5 plików wideo na 1 GB w tym samym czasie jest bardzo duża. Tylko 20 minut pomaga mi to zrobić. Zasługuje na miłość naszych klientów.

Przez Viana 2019-12-07

Wieczna miłość

Od dłuższego czasu zwracam uwagę na oprogramowanie Aiseesoft. Od bezpłatnej platformy na GOTD, po biuletyn z super niską ceną na wiele produktów - nigdy mnie nie rozczarujesz. Video Converter Ultimate to dla mnie idealny konwerter wideo i konwerter.

Autorstwa Olegbob 2019-11-25

Wspaniały

Jak dotąd jestem zadowolony z tego konwertera. A raczej jest to narzędzie wielofunkcyjne. Mogę go używać do konwertowania filmów, edytowania efektów i, co ważniejsze, pomóż mi zmniejszyć drgania wideo. Wspaniale.

Przez Rock 2019-11-14

Fantastyczny!

Najnowsza aktualizacja ścieżki multi-audio naprawdę mnie cieszy. Mogę teraz stworzyć własny film, aby udostępnić wam wszystkim na YouTube.

Przez Motaleb 2019-11-01

Naprawdę uwielbiam oprogramowanie Aiseesoft

Naprawdę kocham oprogramowanie Aiseesoft. Ale proponuję podać menu kontekstowe konwertera wideo.

Przez Mevlut Demiroz 2019-10-28

Bardzo szybki program

Bardzo szybki program, bardzo dziękuję

Przez Jenny 2019-10-19

Fajne rzeczy

To oprogramowanie jest naprawdę łatwe w użyciu. Jest idealny dla kogoś, kto nic nie wie o technologii wideo, takiej jak ja. Powinieneś spróbować.

Przez Antoniego 2019-10-04

Błyskotliwy

Wspaniale, dziękuję za aktualizację. Cały czas używam tego do konwertowania filmów do mojego rejestratora satelitarnego Humax.

Przez Anita 2019-09-20

Dziękuję bardzo Aiseesoft

To najlepszy konwerter, jaki wypróbowałem i próbowałem wielu. Ładnie łączy filmy i szybko się konwertuje. Bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że nigdy nie przestaną udzielać aktualizacji.

Przez mózg 2019-09-18

To jest takie szybkie

Jedynym sposobem, w jaki konwerter wideo przyciągnie kupujących, jest zwiększenie prędkości podczas konwersji, ponieważ dostępnych jest wiele konwerterów wideo.

Smith 2019-09-05

Bardziej przyjazny dla użytkownika niż hamulec ręczny

Produkt Aiseesoft jest szybki, konfigurowalny (wszystkie ustawienia wstępne mogą być modyfikowane i zapisywane w Twojej osobistej bibliotece ustawień wstępnych).

Przez DAWOOD 2019-08-25

GREAT

KORZYSTAJ (UŻYWANY DO UŻYTKU) W FORMACIE FABRYCZNYM, ROBIMY DUŻO TREŚCI YOUTUBE I TO JEST NIESAMOWITE. KONWERSUJE WSZYSTKIE I NAWET USTAWIENIA DLA 3D I JESTEŚMY DO ZNAKOWANIA MOICH FILMÓW. DZIĘKUJEMY ZA NAM

Przez Peggy 2019-08-13

Dzięki tak dużo.

Korzystałem z kilku narzędzi Aiseesoft i wszystkie są wysokiej jakości. Działa świetnie na Windows 8.1 64bit!

Przez Trevor 2019-08-05

UWIELBIAM produkty Aiseesoft

To naprawdę dobry produkt z wieloma możliwościami. Używałem go wiele razy do wielu różnych zadań związanych z konwersją / edycją wideo / audio i zwykle robi to samo. Stało się jednym z podstawowych narzędzi, które umieszczam na każdym nowym systemie.

Autor: Fred 2019-07-21

Dobry program

Z mojego doświadczenia wynika, że ​​produkty Aiseesoft były świetne i cieszyłem się, gdy zobaczyłem tę „ostateczną” wersję.

By Anna 2019-07-15

Naprawdę potężny!

To coś więcej niż zwykłe narzędzie do konwersji wideo. Konwersja 3D, edycja wideo ... wszystkie moje potrzeby dotyczące multimediów są w zasadzie zaspokojone dzięki temu konwerterowi ultimate.

Napisz Recenzję