Logo wideoWzmacniacz wideo

Oceny i recenzje Aiseesoft Video Enhancer

Video Enhancer to nasze niedawno opublikowane produkty do ulepszania i edycji wideo. Obejmuje oryginalną funkcję edycji / klipu / przycięcia / znaku wodnego z nową funkcją ulepszania wideo. Korzystanie z najnowszej technologii ulepszania wideo może sprawić, że wideo będzie wyraźniejsze. Zobacz opinie poniżej.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Reese 2021-03-01

Wygląda na dalszy wzrost

Byłem kiedyś użytkownikiem Adobe Premier Pro i szukałem uproszczonego edytora wideo. Ulepszenie wideo jest oczywiście o wiele łatwiejsze niż produkt Adobe i jest wyposażony we wszystkie podstawowe funkcje edycji, których szukałem. Ponadto jestem pewien, że pojawi się w nim coraz więcej zaawansowanych funkcji.

Przez Magic Bill 2020-12-28

Prosty i profesjonalny

Takie lekkie narzędzie do edycji wideo, które jednak sprawia, że ​​wyglądasz jak prawdziwy profesjonalista, pokazując swoje dzieła znajomym! Naprawdę to doceniam!

Przez JS 2020-10-15

Przyjazny dla początkujących

Video Enhancer jest bardzo przyjazny dla początkujących, w ogóle nie są potrzebne żadne skomplikowane operacje, proste kliknięcie i odtwarzanie - to wszystko. Myślę, że większość YouTuberów polubiłaby to narzędzie, ponieważ z pewnością sprawiłoby, że Twoje filmy byłyby piękniejsze.

Dan 2020-07-09

Naprawdę mi pomógł!

Jestem pewien, że wielu z was używa teraz iPhone'a do nagrywania filmów zamiast kamer, podobnie jak ja. Ale rzecz w tym, że nagrane wideo na urządzeniach mobilnych może być czasami bardzo niepewne lub rozmyte. Jeśli przeszedłeś przez to samo, ten wzmacniacz wideo może być naprawdę dużą pomocą.

Oliva 2020-06-11

Praktyczne i przydatne

To naprawdę praktyczny i wartościowy program do poprawy jakości wideo. Mogę go użyć do łatwego skalowania rozdzielczości wideo.

Lucas 2020-03-26

Sprawdzony

Używam Aiseesoft Video Enhancer od dwóch lat i jestem pod wielkim wrażeniem tego oprogramowania. Jest bardzo łatwy w użyciu i oferuje różne rozwiązania do ulepszania wideo i edycji wideo.

Emma 2019-10-09

To godny zakup

Korzystam z programu od dłuższego czasu. Jest to naprawdę przydatne do poprawy jakości mojego wideo. Kiedy napotkam problemy, zawsze mogę uzyskać szybką odpowiedź od ich obsługi klienta. Podsumowując, Aiseesoft to z pewnością marka godna zaufania.

Sophie 2019-06-30

Intuicyjny interfejs

Jestem pod wielkim wrażeniem jego przejrzystego i intuicyjnego interfejsu. Jest łatwy w użyciu i zapewnia wszystko, czego potrzebuję. Mogę go użyć do ulepszenia dowolnego nagranego filmu i zrobić więcej, co mi się podoba.

Przez Noego 2018-08-01

Wielki

Oprogramowanie do poprawy jakości wideo jest dokładnie tym, czego potrzebuję. Jestem vlogerem na YouTube i często przesyłam moje osobiste vlogi dla moich odbiorców. Przed przesłaniem filmu używam tego wzmacniacza wideo, aby poprawić jakość wideo i zmniejszyć drgania i szumy wideo. Poprawienie jakości wideo jest naprawdę wygodne.

William 2017-11-05

Potężne oprogramowanie

Program jest świetny i nie napotkałem żadnego problemu ze stabilnością. Dzięki temu narzędziu wzmacniającemu wideo nie muszę się martwić problemami z jakością wideo. Dzięki za wszystko.

Przez Cliff 2016-11-25

Całkowicie zoptymalizuj mój film

To jest ulepszenie wideo. Wszystkie funkcje ulepszania wideo, które kiedykolwiek słyszałeś, są zawarte w tym oprogramowaniu. Bardzo podoba mi się funkcja „stabilizacji wstrząsających filmów”!

Alexander 2015-10-21

Wspaniały produkt!

Nagrywam film podczas spotkania z kolegą ze szkoły. To naprawdę niezapomniany dzień. Jednak gdy udostępniam ten film znajomym, wygląda on dość rozmazany, zwłaszcza na większym ekranie. Przeszukałem internet i wypróbowałem wiele metod. Do czasu znalezienia tego oprogramowania z ulepszaniem wideo wygląda lepiej na większym ekranie. Wszyscy moi przyjaciele i ja jesteśmy z tego zadowoleni. Dobre produkty, zasługuje na cenę.

Przez Landon 2015-10-19

Nie wiem jak to ocenić

Ten jest przydatny i ma wiele funkcji. Szczególnie polecam funkcję edycji. Może zmieniać kolor i prezentuje całkiem inne odczucia przy zmianie efektów wideo. Jeśli wypróbujesz tę funkcję, będziesz wiedział, co mówię.

Autor: Tyler 2015-10-18

Ulepsz wideo

Deklaruje ulepszenie wideo. Wypróbowałem tę funkcję w wersji próbnej. Po pierwsze, używając wideo MP4, nie różni się on od oryginalnego efektu wideo, być może jest już bardzo wyraźny, więc nie mogłem znaleźć poprawy efektu wideo. Więc wypróbowałem inny film w rozdzielczości 640 * 480, po ulepszeniu wydaje się, że ma pewne ulepszenia, wideo staje się wyraźniejsze.

Przez Milesa 2015-10-15

Video Converter Ultimate ma funkcje

Aktualizuję mój Video Converter Ultimate, dodaje ulepszenia wideo i funkcję flip. Wygląda więc na to, że nie muszę go kupować.

Według Easton 2015-10-14

Odwróć i obróć

Podoba mi się ta funkcja, obracaj i obracaj wideo. Dzięki funkcji odwracania liczby i tło w filmie zmieniają się od lewej do prawej. Jest to interesujące, zwłaszcza gdy odwracasz filmy animowane.

Przez Cole 2015-10-14

Podejrzana czarna ramka zniknęła

Pobieram starą wersję „z wiatrem”. Ale nie wiem, istnieje podejrzana czarna ramka. Po pierwsze, zakładam, że jest to problem z moim odtwarzaczem wideo, ale okazuje się, że nie. Zmieniam odtwarzacz wideo, czarna ramka nadal istnieje. Następnie za pomocą tego narzędzia, funkcji przycinania, czarna ramka została usunięta. Dziękuję Ci.

Napisz Recenzję