Oceny i recenzje

Chcesz odzyskać utracone lub usunięte kontakty, wiadomości i dzienniki połączeń z telefonu z Androidem? Aiseesoft Free Android Data Recovery to dokładnie jedno narzędzie. Pomógł ponad 1000,000 XNUMX ludzi na całym świecie w usunięciu lub utracie danych na telefonie z Androidem. Zobacz, co mówią o tym programie:

FREE DOWNLOAD

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Kent 2017-12-23

Bardzo mi pomóż

To bezpłatne odzyskiwanie danych Androida pomogło mi odzyskać utracone kontakty! To świetny program i jest całkowicie darmowy! Polecam wszystkim, którzy stracili kontakty, wypróbowanie tego darmowego oprogramowania!

Przez Amy 2017-12-01

Dziękuję Ci

Zgubiłem dzienniki połączeń bez zauważenia, a kiedy to znalazłem, myślę, że wszystko psuje. Próbowałem wielu miejsc i to oprogramowanie bardzo mi pomogło! Dziękuję Ci!

Przez Linda 2017-11-11

To naprawdę świetne oprogramowanie

To naprawdę świetne oprogramowanie i możesz nawet odzyskać usunięte kontakty i dzienniki połączeń, tak jak inne płatne programy. Szczerze polecam ludziom wypróbowanie tego oprogramowania!

Piotr 2017-10-25

Jeszcze raz dziękuję za to bezpłatne odzyskiwanie danych Androida!

Dziękuję bardzo za odzyskanie moich danych Samsung Galaxy S7 z powrotem. Utracone dane są dla mnie bardzo ważne i wróciły do ​​mnie! Jeszcze raz dziękuję za to bezpłatne odzyskiwanie danych Androida!

Przez Chic 2017-09-10

Kocham ten program

To oprogramowanie pomaga mi odzyskać utracone kontakty i historię połączeń za pomocą prostych kroków. Uwielbiam ten program, ponieważ pomógł mi odzyskać utracone dane!

Donald 2017-07-02

To niesamowite

Zrootowałem swój telefon z Androidem i to bezpłatne odzyskiwanie danych Androida może odczytać mój telefon i odzyskać na nim wiele usuniętych danych. To niesamowite!

Jim 2017-06-22

Świetnie

Fajny produkt! Zaleca, że ​​wersja Pro pomogła mi odzyskać moje SMS-y i zdjęcia. Może również pokazać mi istniejące dane w moim telefonie. Wspaniale.

Przez Iris 2017-05-15

Naprawdę działało

Moja córka właśnie usunęła wszystkie moje kontakty z mojego HTC. I to bezpłatne odzyskiwanie danych Androida naprawdę działało! Dziękujemy bardzo za zaoferowanie takiego darmowego oprogramowania!

Autorstwa Robert 2017-04-11

Łatwiejszy i większy niż Wondershare

Szczerze mówiąc, wypróbowuję to narzędzie do odzyskiwania danych Androida i Wondershare. Ale wynik pokazuje, że wszystkie działają dobrze, aby pomóc Ci odzyskać moje usunięte kontakty. Ale ten jest lepszy, ponieważ oprogramowanie Aiseesoft działa łatwiej niż to, a to jest bezpłatne.

Przez Twiggy 2016-07-20

Dobry

Ciekawy wgląd! Właśnie tego potrzebujemy!

Przez Jacka 2016-04-18

Odzyskaj moje usunięte dane!

Darmowe, łatwe i szybkie odzyskiwanie usuniętych kontaktów i wiadomości. Interfejs jest prosty w użyciu. Wysoce polecany!

Jessica 2016-03-08

Bardzo niesamowite oprogramowanie !!

Zgubiłem bardzo ważne wiadomości w moim Sony. Ta aplikacja bardzo mi pomogła. Moje utracone wiadomości są teraz odzyskiwane.

Przez Connic 2015-03-23

Twój najlepszy wybór!

Odzyskiwanie danych Androida pomaga mi odzyskać ważne wiadomości tekstowe !!

Przez Mary 2015-02-08

Odzyskałem wszystkie utracone kontakty!

Odzyskiwanie danych Androida naprawdę mnie uratowało! Wszystkie moje kontakty zniknęły po tym, jak mój telefon Samsung wpadł do wody. Dzięki temu darmowemu oprogramowaniu. Pomogło mi to odzyskać wszystkie kontakty.

Jennifer 2015-02-04

Całkiem użyteczne

Wypróbowałem to odzyskiwanie danych Androida na starym telefonie Samsung. Większość przedmiotów została odzyskana. Odzyskiwanie jest szybkie.

Napisz Recenzję