Logo FoneLabOdzyskiwanie danych iPhone

Oceny i recenzje

Aiseesoft FoneLab jest uważany za jedno z profesjonalnych programów do odzyskiwania danych na iOS. To niesamowite narzędzie do odzyskiwania utraconych lub usuniętych danych na iPhonie, iPadzie i iPodzie. Utracone wspomnienia ze zdjęć, wiadomości, filmów itp. Można odzyskać za jego pomocą. Zobacz, co mówią nasi użytkownicy o tym narzędziu:

FREE DOWNLOAD FREE DOWNLOAD
Kup teraz20% ZNIŻKI Kup teraz20% ZNIŻKI

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Autor: Aaron 2020-01-11

Odzyskaj moje wiadomości Viber

Najnowsza aktualizacja jest niesamowita i po prostu działa dla mnie. Odinstalowuję aplikację Viber, ale wiadomości na czacie również zniknęły. Chcę je odzyskać i znaleźć Aiseesoft iPhone Data Recovery. Dokładnie skanuje i odzyskuje utracone wiadomości Viber z iPhone'a 7 Plus.

Przez Randy 2020-01-04

Odzyskaj wszystkie kontakty z utopionego iPhone'a

Właśnie odkryłem „FoneLab”, gdy przypadkowo wpadnę do wody. Miał wszystkie moje ważne kontakty. Dzięki Bogu i korzystam z FoneLab i skanuję utracone kontakty. Po uzyskaniu zarejestrowanej wersji dokładnie odzyskałem wszystkie kontakty z iPhone'a.

Przez Howarda 2019-12-28

Mogłem odzyskać większość utraconych zdjęć, poszło gładko

Przez przypadek usunąłem cały album ze zdjęciami na iPhonie i próbowałem znaleźć go z przypadkowo usuniętego albumu, ale nic nie znalazłem. Po wypróbowaniu FoneLab znalazłem wszystkie zdjęcia z iPhone'a bezpośrednio, nawet bez kopii zapasowej.

Przez Bobby 2019-12-19

Szybka praca i niezawodność

Nie miałem problemów z użyciem FoneLab do przywrócenia niektórych zdjęć, które przypadkowo usunąłem z iPada mini4. Szybka praca i niezawodność!

Autor: Eugene 2019-12-03

Świetny ekstraktor kopii zapasowej iTunes

Utworzyłem kopię zapasową wszystkich moich wiadomości, kontaktów, muzyki i filmów w iTunes na komputerze z systemem Windows 10. Potem zapomniałem, czy utworzyłem kopię zapasową kontaktów w iTunes, ale nie chcę przywracać kopii zapasowej, aby zastąpić istniejące pliki na iPhonie. Dziękuję za twoje oprogramowanie i pozwala mi szczegółowo wyświetlić kopię zapasową iTunes. Teraz nie muszę się martwić o zduplikowany plik kopii zapasowej na moim komputerze.

Wiktor 2019-11-29

Szybka opinia i miła obsługa

Kupiłem to oprogramowanie w ramach świątecznej promocji, a cena jest akceptowana. Podczas korzystania z niego mam pewne problemy z używaniem go do skanowania iPhone'a i zaufania mu. Po skontaktowaniu się z zespołem wsparcia pomagają mi szybko. Szybka opinia i miła obsługa.

Carlos 2019-11-24

Pobierz kopię zapasową iCloud bezpośrednio

Zanim zawsze używam iCloud do tworzenia kopii zapasowych danych z iPhone'a na iCloud, a następnie przeglądam kopię zapasową iCloud na komputerze, odwiedzając stronę www.icloud.com. Jednak nie wszystkie typy danych mogą być tam przeglądane. FoneLab rozwiązuje problem z prefektem i może wyświetlać i pobierać kopię zapasową iCloud bezpośrednio na komputer.

Przez Russell 2019-11-12

Pracował jak urok

Szczerze mówiąc, korzystałem z wielu programów do odzyskiwania danych iPhone'a, ale one nigdy nie działały. Dopóki nie znalazłem Aiseesoft FoneLab, widziałem go w Internecie podczas przeglądania sieci, zaufałem i działało! Usunąłem pliki gier, które przywróciłem za pomocą tej usługi. Działa jak urok.

Przez Sail321 2019-11-01

Wspaniałe doświadczenie

Wypróbowałem darmową wersję i działała dobrze, więc ją kupiłem. Cieszę się, że odzyskuję utracone dane.

Przez omg 2019-10-25

Wysoce zalecane!

Żeby wyjaśnić, że ten program naprawdę mi pomógł. Usunąłem niektóre moje zdjęcia z iPhone'a, a potem tego żałowałem. Próbowałem odzyskać utracone zdjęcia za pomocą iPhone Data Recovery i wiesz co, to zadziałało! To jest naprawdę szokujące, ale i zaskakujące.

Autor: Raf 2019-10-10

Nie jest zły

To oprogramowanie wcale nie jest takie złe. Nie mogę uwierzyć, że wszystkie moje wiadomości są pobierane z iPhone'a.

Jen 2019-10-07

Bardzo potężny

Działa naprawdę dobrze! Nigdy nie widziałem narzędzia do odzyskiwania, które byłoby lepsze od tego!

Przez Ponga 2019-09-27

goood

Usunąłem kontakty na iPhonie 7 Plus. I ten FoneLab pomaga mi bardzo szybko odzyskać usunięte kontakty. Lubię to!

Przez Sam 2019-09-16

Najlepsze odzyskiwanie wiadomości z iPhone'a!

Wczoraj usunąłem wszystkie wiadomości tekstowe z iPhone'a 6s Plus. Ale dzisiaj zauważam, że usunąłem kilka bardzo ważnych wiadomości z moją dziewczyną. Używam tego narzędzia do odzyskiwania ich na mój komputer. Naprawdę pomocny!

Cathy 2019-09-09

Potężna aplikacja

Używam go do odzyskiwania usuniętych kontaktów z iPhone'a. Co mnie zaskakuje, znajduje wiele innych plików, których nie zauważyłem. Polecam!

Martin 2019-08-17

Wielki

Obsługa była szybka. Chłopaki byli przyjaźni i kompetentni. Polecę wszystkim moim kontaktom.

Przez JR 2019-08-12

Pomyślnie odzyskuj zdjęcia

Używam go głównie do przywracania utraconych zdjęć mojej córki. Nie mam zwyczaju tworzenia kopii zapasowych wszelkiego rodzaju danych na iPhonie, więc próbuję odzyskać dane z iPhone'a. Interfejs jest bardzo przejrzysty i mogę szybko znaleźć te zdjęcia. Może odzyskać inne dane iOS, ale na razie ich nie próbowałem.

Przez Shawn 2019-08-02

Naprawdę pomocny

Wczoraj przez pomyłkę usunąłem bardzo ważny numer telefonu. W rzeczywistości jest to nowy dziennik połączeń i nie zapisałem go w kontaktach. Ściągam bezpłatnie to narzędzie do odzyskiwania i pomaga mi łatwo znaleźć zgubiony numer.

Przez Jennis 2019-07-29

Bravo!

Wow, to oprogramowanie naprawdę pozbywa się bólu głowy. Usunąłem ważny dziennik połączeń i kontakt zniknął. Próbowałem tego oprogramowania, aby znaleźć utracony dziennik połączeń i teraz mogę zapisać kontakt na moim iPhonie.

Przez Robbie 2019-06-22

Potężny do obsługi iOS11

Dokonałem aktualizacji iPhone'a 7 Plus do wersji 11 i okazało się, że wszystkie dane zniknęły. Próbowałem twój program, aby odzyskać utracone dane. Właściwie to działa. Zdjęcia, kontakty, wiadomości, historia połączeń; nawet zakładki Safari wracają teraz. Naprawdę dziękuję.

Kim 2019-06-14

Pobierz iMessages z powrotem na mój komputer

Muszę odzyskać iMessages od września 2019 r. I listopada 2019 r. Wiadomości nie zostały usunięte, ale nie są już dostępne na moim iPhonie. Tworzę kopię zapasową iPhone'a na iCloud. Pobieram twoje oprogramowanie, aby pobierać wiadomości na komputer z iCloud. Mi to pasuje. Wszystkie wiadomości są teraz z powrotem.

Przez Grice 2019-06-03

Utracone zdjęcia z iTunes

Mój iPhone został zgubiony, a wszystkie zdjęcia zniknęły. Zrobiłem kopię zapasową iTunes. Więc próbowałem twój program do skanowania mojej kopii zapasowej iTunes. Tak, skanuje wszystkie moje dane w iTunes i mogę wyodrębnić zdjęcia z iTunes na mój komputer.

Przez Sam 2019-05-28

Świetna aplikacja

Ta aplikacja odzyskała moje usunięte wiadomości tekstowe i notatki! Niezły program.

Autorstwa James 2019-05-14

Coś, co chcę powiedzieć

To narzędzie iPhone Data Recovery działa dobrze i może odzyskiwać dane z urządzenia, z kopii zapasowej iTunes, a także kopii zapasowej iCloud. Jest jednak coś, co chcę powiedzieć. Po podłączeniu iPhone'a i kliknięciu przycisku Rozpocznij skanowanie czas skanowania wydaje się trochę długi, może dlatego, że mój iPhone ma za dużo danych. Myślę jednak, że FoneLab może to poprawić i skrócić czas skanowania.

Przez Crystal 2019-04-25

Jedno najlepsze narzędzie do odzyskiwania danych iPhone'a

FoneLab udało się odzyskać brakujące kontakty. Kiedyś korzystałem z innych bezpłatnych narzędzi, ale wszystkie zawiodły. Dzięki!

Phoebe 2019-04-16

Miłe doświadczenie

Użyłem FoneLab iPhone Data Recovery, aby pomyślnie odzyskać moje zdjęcia z iPhone'a 7, które wczoraj usunąłem przez pomyłkę. Ten program dał mi miłe doświadczenie. Gorąco polecam.

Davis 2019-04-11

Przydatne narzędzie iPhone Recovery

Usunąłem niektóre moje notatki z iPhone'a 6 Plus i szukałem narzędzia do odzyskiwania, które pomogłoby mi je odzyskać. To narzędzie iPhone Data Recovery pomaga mi spowolnić problem w ciągu kilku kliknięć. Studiowałem niektóre inne jego funkcje i uważam, że jest to bardzo pomocne. Jeśli masz takie problemy, spróbuj!

Przez Estelle 2019-04-02

Dobry produkt, który ciągle się aktualizuje

Większość oprogramowania do odzyskiwania danych iPhone'a przestaje się aktualizować z pewnych powodów. Jeśli więc używasz najnowszego iOS 10 lub kupiłeś iPhone'a 7, nie będą one działać. Z tego powodu zdecydowanie polecam FoneLab, który regularnie aktualizuje.

Lucas 2019-03-30

goood

Przyjazny dla aplikacji, stabilny i łatwy w użyciu

Autorstwa Cheryl Lewis 2019-03-21

Świetny program

jeśli pamiętam, to była naprawdę duża aktualizacja Apple / iTunes na iOS6? kiedy mężowie i żony widzieli się nawzajem, wysyłając SMS-y itp. powodując rozwód itp. ... moje notatki zostały wymazane - zawsze tworzyłem kopie zapasowe na komputerze i iTunes w tym czasie było icloud - od tego czasu przestałem używać icloud - 1 chcą pieniędzy za mało przechowywanie - obsługa 2 jabłek miała na celu przypisanie technologii. 3 dni później - więc kiedy znalazłem fone, kupiłem wszystkie - odzyskałem swoje notatki, ale wszystkie były zakodowane - bardzo trudno było je rozszyfrować, a następnie sformatowano czcionką, której nie można edytować - jestem wdzięczny za oprogramowanie, ale ostatecznie mnie to kosztowało ponad sto dolarów - iTunes ssie IMHO - ten telefon był prezentem (używanym) wciąż w ramach gwarancji - nigdy nie kupiłbym produktu Apple - Android daje wybór - Apple nie

Autorstwa Rufus Smith 2019-03-17

Fantastyczny

Nigdy nie mogłem zsynchronizować mojego iPhone'a z komputerem iTunes, ponieważ iTunes nalegał, aby zresetować / wyczyścić iPhone'a! Mam w nim ponad 4 lata ważnych wiadomości SMS, a Apple, ze względu na ich nieskończony brak przydatności, nie zapewnia możliwości ich masowego przesłania. Ten produkt zrobił to dość łatwo. Dziękuję bardzo. (Przesłał także wszystkie załączone zdjęcia i umieścił je w katalogu obrazów) Stuknąłem tylko powierzchnię.

Przez Ricka Clarka 2019-03-02

niezłe dobre

Korzystam z tego programu od lat. Kiedyś działało świetnie, ale teraz dostęp do kopii zapasowych systemu iOS w celu odzyskania rolki aparatu i załączników wiadomości już nie działa. Apple musiało coś ograniczyć.

RAKESH GALWA 2019-02-26

Wspaniały

wiem, że to dobrze i to najnowsze oprogramowanie

Autorstwa Robert 2019-02-12

Najlepsze, jakie znalazłem

Używam Fonelab od lat bez żadnego problemu. Zwykle używam go do tworzenia kopii zapasowych plików na komputerze, jest to bardzo wygodne. A najnowsza aktualizacja rozwiąże problem tworzenia kopii zapasowych iCloud z moim iOS 9.

Smith 2019-02-09

To działa

Do odzyskiwania moich ważnych list kontaktów wypróbowałem wiele bezpłatnych aplikacji do odzyskiwania danych, które nie działają dobrze. Aż w końcu wybrałem ten produkt, odzyskałem kontakty z pełną listą. Bardzo potężny.

Przez Nellypinky 2019-01-23

Bardzo dobre oprogramowanie

Bardzo dobre oprogramowanie do odzyskiwania utraconych notatek głosowych na iPhonie, łatwe w użyciu, bardzo proste, bardzo polecam!

Przez Murariuadrian 2019-01-19

Najlepsza aplikacja iOS do odzyskiwania

Najlepsza aplikacja iOS do odzyskiwania dla systemu Windows PC Super, oszczędzaj mój czas i pieniądze!

Przez Mcdteam 2019-01-17

To niesamowite!

To niesamowite! Nie mogę już powiedzieć ... To bardzo fajne narzędzia dla użytkowników iPhone'ów.

Przez Akspate 2019-01-09

TO JEST ŁADNA APLIKACJA

JEGO ŁADNA APLIKACJA. ZNALAZŁEM SWOJE WSZYSTKIE DAATA W TYM APLIKACJI, BYŁO DLA MNIE OWSM.

Adalfadly 2019-01-02

Podziękowania

Dzięki za przydatny program

Napisz Recenzję