Oceny i recenzje

Po prostu najlepszy sposób na konwersję dowolnego pliku wideo do popularnego formatu MP4 używanego w cyfrowych kamerach, smartfonach, tabletach i witrynach do udostępniania wideo.

FREE DOWNLOAD
Kup teraz

Twoja sugestia zostanie bardzo doceniona!

Napisz Recenzję
Przez Sriram 2018-07-17

Obsługuje wiele formatów.

Działa więcej niż konwerter MP4. Uważam, że mogę eksportować wiele innych formatów, takich jak MOV, MKV, AVI, WMV, 3GP itp.

Autor: Jean 2018-06-28

Najlepszy edytor wideo.

Właściwie używam go jako edytora wideo. Używam go do tworzenia kopii lustrzanej mojego pliku wideo i dodawania znaku wodnego do przekonwertowanego pliku wideo MP4.

Przez Claude 2018-04-30

Niezła użyteczność.

Niezła użyteczność. Konwertuj 5 plików wideo z MP4 na MOV jednocześnie, a czas konwersji to około 5 minut. Szybkość konwersji jest bardzo wysoka.

Przez Shirley 2018-02-15

dzięki.

Mam film WMV, ale nie można go odtwarzać na moim iPhonie SE. Dzięki za pomoc MP4 Video Converter konwertuje wideo WMV na wideo MP4 w bardzo prostych krokach, a teraz mogę oglądać wideo na iPhonie.

Przez Cindy 2017-12-24

Bardzo przydatne.

W porównaniu z wieloma konwerterami MP4 w Internecie ten konwerter wideo MP4 bardzo mi pomógł. Szybkość konwersji jest szybka, jakość wyjściowa jest dobra i obsługuje wiele rodzajów filmów. To dobry konwerter. Mam nadzieję, że będzie miał lepszy interfejs.

Przez Mac 2017-12-10

Doskonałe oprogramowanie.

Użyłem go, zanim sformatowałem komputer i najlepszy z najlepszych. Idealne do konwersji ogromnej liczby urządzeń. Zwłaszcza Nexus 4.

Przez Melody 2017-11-14

Wielki

Próbowałem tego oprogramowania. Z mojego osobistego doświadczenia ten jest o wiele lepszy niż ten, z którego kiedykolwiek korzystałem. Mam wiele filmów MXF z mojej rodziny nakręconych kamerą Canon. Ponieważ można dodawać wiele filmów, użyłem go do konwersji wszystkich filmów MXF na MP4.

Annie 2017-07-15

tak miło

Co za doskonałe narzędzie wideo. Używam go do konwersji mojego nagranego filmu MOV do pliku MP4. Teraz mogę wygodnie oglądać wideo.

Autorstwa Tom 2017-06-24

Bardzo przydatne

Naprawdę podoba mi się ten konwerter wideo MP4. Właśnie przekonwertowałem wiele plików wideo MTS na pliki MP4. Szybkość konwersji jest niesamowita.

Przez Gelaye 2017-03-10

Doskonały

Dobrze instaluję to oprogramowanie na komputerze z systemem Windows 7. Jest dla mnie bardzo łatwy w użyciu. Muszę tylko dodać plik wideo, uzyskać proste ustawienia i rozpocząć konwersję FLV na MP4.

Susan 2016-11-14

Wielki

Od dłuższego czasu koncentruję się na Aiseesoft. I MP4 Video Converter bardzo mnie satysfakcjonuje. Przekształciłem różne filmy na MP4.

Przez Mariah 2014-11-13

pompatyczność

Ma technologię przyspieszania prędkości CUDA i bardzo szybko konwertuje moje wideo.

Przez Fidel 2014-11-13

Ładne oprogramowanie

Niezły program, dziękuję. Całkiem przydatny - zwłaszcza do konwersji wielu plików.

Frank 2014-11-12

To naprawdę działa rewelacyjnie szybko.

W porównaniu z innym oprogramowaniem, z którego kiedykolwiek korzystałem, jest najlepsze.

Według Jacoba 2014-11-11

Niezły program

Przekształciłem moje testy w wysoką def. W rzeczywistości jest to nie tylko konwerter MP4, ale także uniwersalny.

Roberto 2014-9-1

To świetny program do konwersji wideo do MP4.

Od dłuższego czasu szukałem dobrego z nich ... Uwielbiam ładny, przejrzysty interfejs i intuicyjnie go używam.

Napisz Recenzję